Alex Velea a făcut marele pas! A cerut-o pe Antonia de soție. Prima poză cu inelul

Alex Velea și Antonia sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi din țară. Cei doi se iubesc nespus de mult de 8 ani, iar rodul dragostei lor sunt cei doi băieți, Akim și Dominic.

Alex Velea și Antonia se cunosc de foarte mulți ani, iar relația lor era strict profesională, fiind căsătoriți la acea vreme. Cu timpul cei doi s-au apropiat foarte mult și povestea lor frumoasă de dragoste a fost deseori împărtășită cu fanii.

Anul trecut s-a încheiat divorțul Antoniei, iar apropiații au început să se întrebe când va deveni mireasa lui Alex Velea. Se pare că anul 2021 este începutul vieții lor în calitate de soț și soție, deoarece cântărețul a făcut marele pas.

Da! Ați citit bine, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia oferindu-i un inel superb. Răspunsul frumoasei artiste nu a întârzit să apară și acest lucru l-a făcut public pe Instagram chiar artistul.

„A zis Da'! Esti focul din inima mea! Te iubesc pana dincolo de moarte!!!', a fost mesajul lui Alex Velea din dreptul fotografiei cu inelul de logodnă așezat pe degetul Antoniei.

Bucuria acestui eveniment important din viața lor se poate simți în aer, motiv pentru care și Antonia a răspuns la postare, din nou.

„Daaaaaaaaaa o mie de ori!🤍🤍🤍🤍', a răspuns public frumoasa cântăreață.

Prin urmare, așa cum au mai declarat, deoarece restricțiile impuse de pandemie s-au mai relaxat, anul acesta Alex Velea și Antonia vor merge la altar pentru a-și uni destinele și să-și creștineze și băieții, potrivit unor surse din apropierea faimosului cuplu.

„Antonia şi Alex îşi doresc un botez şi o nuntă perfectă, mai ales că au aşteptat atâta. Nu pot face însă asta în acest moment, pentru că sunt interzise evenimentele cu un număr mare de persoane.

Dacă totul va decurge aşa cum îşi doresc, vor organiza nunta şi botezul la pachet, în vara lui 2021. Dacă nu, vor mai aştepta. Un an în plus pentru ei nu mai înseamnă nimic, la cât au aşteptat divorţul', declarau acum ceva vreme surse din anturajul vedetelor pentru playtech.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete