Alex Dima, din nou îndrăgostit: „Am văzut-o într-un…”

Alex Dima a devenit cunoscut publicului telespectator datorită implicării sale inedite în documentarele emisiunii „România, te iubesc'. Dincolo de cariera sa de jurnalist excepțional, el este și un tată iubitor care își crește singur fetița.

Alex Dima a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale acum 12 ani când și-a pierdut soția. Aceasta a pierdut lupta cu o boală gravă și de atunci jurnalistul și-a dedicat viața creșterii micuței lor care avea doar un an când mama sa a devenit un înger. Ei bine, se pare că acum a răsărit din nou soarele pe strada lui și iubește din nou.

Pe actuala sa parteneră o cheamă Georgiana, însă cei doi sunt foarte discreți în a se afișa împreună. Alex Dima a descris-o pe iubita sa ca fiind o bună ascultătoare, iar prima lor întâlnire a avut loc într-un aeroport.

„Georgiana știe să mă și asculte. Am fost azi-noapte la filmare, la Magic Camp și când am ajuns acasă am stat și i-am povestit până la 4 dimineață (la ora 8 ne-am văzut apoi pentru fotografii și interviu). Am văzut-o într-un aeroport, s-a băgat în fața mea la check-in. Am râs, apoi am privit-o, după filtru am văzut-o iar, priviri în sala de așteptare, priviri în avion. Trei luni mai târziu, am ajuns la o bancă. Și acolo era ea! Și de atunci e bine', a declarat Alex Dima, potrivit redacția.ro.

De-a lungul timpului, Alex Dima nu a ezitat să povestească detalii despre perioada imediat următoare a tragediei din familia sa. Mai mult decât atât, el a mărturisit că fiica sa i-a dat putere să meargă mai departe, dar și echipa din care face parte i-a arătat tot sprijinul necesar.

În 2009, am făcut un material la New York cu prinţesa Marina Sturza, care are un centru de îngrijire paliativă pentru bolnavii de cancer, Hospice Casa Speranţei de la Braşov. Şi îmi aduc aminte foarte bine cum insistam să o cunosc, să înţeleg ce o determină să facă ceea ce face, să lucreze cu bolnavii de cancer în fază terminală. O întrebam dacă nu o încarcă să fie într-un centru paliativ.

Iar ea mi-a răspuns că nu, pentru că sunt oameni acolo şi asta e misiunea ei. Am rămas cu treaba asta în mine. Se întâmpla undeva la sfârşit de noiembrie 2009, pe 1 decembrie a intrat materialul cu ea la Pro TV, iar o lună mai târziu am aflat că soţia mea are cancer. Când eram jos, oamenii de aici, de la Pro TV, m-au luat şi m-au ridicat.

E cumplit când afli o astfel de veste. Probabil dacă nu era Sara, nu știu ce s-ar fi întâmplat, probabil o luam razna sau probabil nu mai știați nimic de mine niciodată în România, pentru că am avut foarte multă ură pe locul acesta. Pe locul ăsta pentru că a ajuns într-un spital, la un doctor care nu a tratat-o așa cum trebuie și puteam să aflăm din vreme ce i s-a întâmplat, ce i se întâmplă, de fapt. N-am știut, i s-au dat niște creme, la vremea respectivă', a mai povestit el.

Foto: Facebook

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete