Alex Bogdan, foc și pară pe Giani Kiriță, după ce a cerut eliminarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Am plecat din cauza lui”

Săptămâna trecută, eliminați de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici' au fost Alex Bogdan și Mara Bănică. Actorul a fost cel care și-a cerut eliminarea din competiție după doar trei săptămâni de concurs.

Invitat în emisiunea „La Măruță' de la Pro TV, Alex Bogdan a spus că pe parcursul celor trei săptămâni de emisiune a reușit să scape de anumite frici, însă problema cea mai mare pare să fi fost chiar în centrul taberei din junglă.

A spus că nu a avut o relație prea bună cu Giani Kiriță, pe care l-a invitat în direct la o discuție, asta pentru că din cauza lui ar fi părăsit, de fapt, emisiunea.

„Deci tarantulele, șerpii, crabii, șobolanii, toate animalele nu o să muște din tine. Cei mai periculoși care vor să muște din tine sunt colegii din tabără. Șerpii, hienele, Giani Kiriță! Eu dacă mă văd cu Giani Kiriță pe stradă în București o să iasă foarte rău. Ascultați la mine! Vorbesc foarte serios!

Dacă trece pe lângă mine în București ar face bine să treacă de partea cealaltă. Când o să iasă din junglă, sună-l și spune-i că Alex Bogdan îl cheamă la Măruță să avem o discuție pe care nu am apucat să o avem acolo pentru că am plecat din cauza lui', a mărturisit Alex Bogdan în platoul emisiunii „La Măruță', conform protv.ro.

alex-bogdan-si-giani-kirita-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete