Alex Bodi, declarații despre actele de violență asupra Biancăi Drăgușanu: „Și ea sărea la bătaie, iar eu…”

Scandalurile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost multă vreme în atenția publicului, mai ales după ce blondina a publicat imagini cu urmele agresiunii la care a fost supusă. La acea vreme, afaceristul nu a oferit nicio declarație, însă acum a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile. Nu este mândru de ceea ce a făcut și regretă tot.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație aparent frumoasă, dar cu multe peripeții. Frumoasa blondină a recunoscut că s-a ajuns și la violență, iar acum omul de afaceri a explicat motivele pentru care nu s-a mai putut stăpâni.

El a povestit în cadrul unei emisiuni TV că în toată relația lor s-a întâmplat de două ori să-și piardă cumpătul, deși se declară un om calm, însă a fost de fiecare dată provocat. Discuțiile contradictorii porneau de la gelozia Biancăi, aceasta reproșându-i numeroase lucruri, ba mai mult decât atât îl înjura și dădea în el.

„Nu am nicio scuză, adică să compar forța mea, un bărbat de 110 kg cu o femeie, dar ca să recurg eu să dau într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări, dar un om calm, un om la locul lui care nu-și doresc scandal sau violență trebuie să fie scos din sărite în ultimul hal ca să recurgă la așa ceva.

Majoritatea ceruturilor noastre au fost din cauza geloziei și într-adevăr și ea sărea la bătaie, iar eu manajam chestiile astea, dar… eu o încercam să o opresc, eu n-am făcut nicio pasiune să dau în ea sau doamne fereste', a povestit Alex Bodi în cadrul unei emisiuni TV.

Omul de afaceri nu este deloc mândru de ceea ce a făcut și a mai spus că regretă cele întâmplate. Deși s-a declarat la poliție că acesta ar fi agresat-o și pe mama Biancăi, lucrurile nu sunt deloc adevărate.

„Am avut două episode în care pot spune că a existat violență între noi, pentru că ea m-a lovit prima și jignea și înjura, repet, nu există scuză și chiar îmi pare rău de chestia asta, nu am avut antecedente', a mai declarat el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete