Alex Bodi a cerut-o de soție pe Daria Radionova. De la cine a „moștenit” rusoaica inelul?

Cu câteva zile înainte de a fi arestat, Alex Bodi a cerut-o în căsătorie pe Daria Radionova. Controversatul afacerist i-a pus pe mână iubitei sale inelul cu diamant în valoare de 10.000 de euro pe care îl refuzase fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

După cum scrie cancan, pe data de 1 august 2019, Alex și Bianca s-au căsătorit în fața ofițerului de stare civilă, frumoasa vedetă primind din partea iubitului ei de atunci respectiva bijuterie.

Dar, căsnicia nu a durat decât până în primăvara acestui an, atunci când cei doi au mers la notar pentru a divorța. Cu această ocazie Bianca i-a înapoiat inelul lui Alex.

În tentativa de a o recuceri pe blondină, afaceristul s-a dus la bijutier și a schimbat inelul cu altul de aceeași valoare. Bianca l-a refuzat în clipa în care acesta a încercat să o ceară din nou de soție, spunându-i că nu are încredere în sentimentele lui și să facă acest gest atunci când o va iubi cu adevărat.

A treia cerere în căsătorie nu a mai avut loc, iar musculosul i-a pus pe deget Dariei superbul inel cu doar câteva zile înainte de a fi săltat de ofițerii DIICOT și plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, acuzat fiind de proxenetism, trafic de persoane și șantaj.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete