Alex Ashraf, primele declarații despre partajul bunurilor de Oana Zăvoranu: „Am anunțat divorțul nu m-a mai interesat de ea”

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu au ajuns la divorț după 10 ani de relație și 7 ani de căsnicie. Cei doi nu vor face partajul bunurilor, după cum a anunțat el. Se știe că cei doi au înființat împreună o clinică medicală, care e închisă de ceva timp.

Alex Ashraf a fost cel care a depus actele pentru divorțul de Oana Zăvoranu și tot el e cel care afirmă cu tărie că nu mai e nicio șansă de împăcare cu vedeta. E hotărât să se separe legal de aceasta. Nici partajul nu îl vor face, însă toate detaliile le vor discuta în instanță.

„Niciodată (n.r. dacă s-a gândit la împăcarea cu Oana Zăvoranu). Întreabă-mă de zece ori. Niciodată! Putea foarte bine să lase, să spună, da, am divorțat și atât, lucrurile să se discute în instanță și atât.

Ca doar oameni normali și maturi cum am discutat înainte să plec! Dar se pare că a ales o cale destul de urâtă. Nu (n.r. nu va exista un partaj). Am zis, o să discutăm în instanță! Dacă am ceva să spun, legat de ceva, o să discutăm în instanță', a spus Alex Ashraf, în emisiunea „Xtra Night Show', conform spynews.ro.

Referitor la bunurile lor, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf și-au înființat o clinică medicală, dar el a explicat că partea lui deja a cedat-o vedetei.

Oana Zăvoranu si Alex Ashraf divorteaza dupa 10 ani de relațieSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 7)

Pentru aceeași sursă, Alex Ashraf nu a oferit o relație la toate acuzațiile Oanei Zăvoranu, care a spus că el a cheltuit 162.000 de euro cu presupusa lui amantă.

„Eu nu vreau să, ți-am zis, să împrăștii cu nămol, nu vreau să vorbesc urât de Oana, nu mă interesează să vorbesc urât de Oana, dacă ea vrea să vorbească urât de mine, treaba ei, nu mă interesează! Din momentul în care am ieșit și am anunțat divorțul nu m-a mai interesat Oana Zăvoranu!', a mai explicat bărbatul.

Oana Zăvoranu, declarații despre presupusa amantă a soțului ei

De un an și jumătate, Alex Ashraf avea o amantă susține Oana Zăvoranu, care îl și acuză pe fostul ei soț că i-a cumpărat femeii cu care avea o relație în secret casă și mașină din banii ei. Vedeta face declarații scandaloase la adresa fostului ei soț și îl acuză că i-a cheltuit banii pentru a o face fericită pe cea cu care o înșela.

Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat. Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice. Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară’, a declarat în exclusivitate Oana Zăvoranu pentru Viva.ro.  

Pentru cancan.ro, Oana Zăvoranu a făcut declarații și mai dure. Actrița a recunoscut că știa că Alex Ashraf o înșela.

N-ai cum ca de la o actriță să treci la o prostituată. Eu sunt bine acum, am suferit, dar mi-am dat seama de câtă trădare e vorba. I-am zis și lui, măcar dacă erai cu o femeie normală, cu o doctoriță, cu o profesoară, era altceva. Nu cu una de la bordel!

El mă mințea că nu-i nimic, că se întoarce acasă. Parșiv ca întotdeauna. Nu cred că conștientizează. E o cădere prea mare, ca de la Oana Zăvoranu să ajungi la o prostituată!

Pentru că asta e, o prostituată. Pleacă în Geneva, iar el o așteaptă acasă. O ia de la aeroport. Mai rău de atât nu se poate. E ca și când eu aș pleca cu un pește sau să-l las pe Alex că m-am îndrăgostit de-un boschetar’, a declarat Oana Zăvoranu.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.
De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.
Interviuri
Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Gastronomie
Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete