Alex Ashraf a spus ce a luat cu el când a plecat din casa Oanei Zăvoranu. Adevărul despre clinica medicală pe care o au de împărțit

După zile de tăcere, Alex Ashraf a răbufnit și a făcut primele declarații despre divorțul de Oana Zăvoranu. El a ținut să specifice că nu vedeta a băgat divorț, ci el a cerut separarea legală, a depus actele la Judecătoria Sectorului 1 din București.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!', a declarat Alex Ashraf, în cadrul unui interviu, acordat în exclusivitate pentru Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Astfel, s-a adeverit faptul că pe 25 septembrie, Alex Ashraf a depus actele pentru divorțul de Oana Zăvoranu. Tot el a clarificat că nu a luat din casa în care a locuit cu vedeta absolut nimic, în afară de hainele lui.

Oana Zăvoranu si Alex Ashraf divorteaza dupa 10 ani de relațieSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

De când s-a aflat de divorț, Oana Zăvoranu a lansat în spațiul public o serie de acuze la adresa lui, a spus că i-a fost infidel și că a cheltuit din banii lor peste 160.000 de euro cu amanta lui. Totodată, s-a speculat că acesta ar avea dreptul la clinica medicală pe care Oana Zăvoranu a înființat-o alături de el.

Despre acest subiect, el a clarificat totul. Spune că partea lui a cedat-o celei care încă îi este soție. „Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi.

Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea.', a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Alex Ashraf și Oana Zăvoranu sunt în plin proces de divorț după 10 ani de relație și 7 ani de căsnicie. Ei nu au copii împreună.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive’

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete