Alesul ti-e inscris in stele

Uncategorized
Alesul ti-e inscris in stele

Zeita Iunona este cunoscuta ca protectoare a casatoriei si femeilor maritate. In horoscopul personal, asteroidul Iunona iti ofera indicii despre barbatul care ti se potriveste, despre rolul casniciei si al partenerului in viata ta.

Influenta acestui asteroid se poate extinde si asupra domeniilor adiacente, precum curtarea, logodna, nunta, intimitatea, ba chiar si asupra aspectelor intunecate ca: gelozia, infidelitatea, lupta pentru putere intre parteneri, manipularea prin sex, bani sau prin controlul asupra copiilor, separarea, divortul.

Semnul zodiacal in care se afla Iunona la nastere da indicii privind barbatul potrivit, sufletul-pereche care ne-ar completa cel mai bine, imaginea sotului. Ca principiu general, pozitia ei in semne poate vorbi si despre felul cum ne raportam la celelalte relatii sociale, mai ales la cele avand la baza un contract sau o intelegere: colaborari, asocieri, parteneriate, aliante.

Zodia Iunonei la nastere ar mai putea sa reflecte modul in care percepem notiuni precum egalitatea, echitatea, armonia si respectul reciproc ori sa ne arate domeniile in care ne este testata cel mai mult capacitatea de adaptare, diplomatia si arta compromisului.

In cazul persoanelor care o au pe Iunona puternica in horoscopul natal (langa Soare sau Luna, la Ascendent, la Mijlocul Cerului sau pe Descendent) casatoria ori partenerul are un rol determinant, ori se exprima prin intermediul partenerului, sau iese in evidenta prin evenimente legate de casatorie, ori de partener. Evenimentele pot fi pozitive sau negative, dupa cum e configurata Iunona in harta personala. Exemple extreme: Hillary Clinton, Jacqueline Kennedy Onassis, Yoko Ono – devenite celebre prin sotii lor; Elizabeth Taylor si Barbara Hutton (Saraca fata bogata), care au mentinut treaz interesul publicului maritandu-se de cate sapte ori. Sau regizorul Roger Vadim, vestit pentru partenerele sale: a fost casatorit cu Brigitte Bardot si Jane Fonda si a avut o legatura (si un copil) cu Catherine Deneuve. Alteori, cei cu Junona puternica trec interesul pentru uniune catre arta ori spiritualitate (tot forme de exteriorizare a sentimentelor si emotiilor). Cand nu se poate exprima nici in cuplu, nici in arta, o Iunona puternica in horoscop poate aduce mari tulburari psiho-sociale.

Vrei sa afli mai multe despre tine si relatia ta parteneriala? Cauta in tabel zodia in care se afla Iunona in momentul nasterii tale si afla din predispozitiile Iunonei in zodia corespunzatoare acestei date: care este sufletul tau pereche, ce fel de casnicie ai sau iti doresti sa ai si ce astepti de la o relatie. Datele si orele din dreptul fiecarei zodii reprezinta momentul intrarii Iunonei in zodia respectiva.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din