Alessandra Stoicescu arată spectaculos la 46 de ani. Secretul siluetei ei

Alessandra Stoicescu a devenit mamă la 43 de ani și de atunci radiază de fericire. Asta se vede și în imaginile din vacanța petrecută de ea în insula grecească Mykonos, alături de soțul ei, Sergiu Constantinescu, și fiica lor Sara Maria Francesca.

Jurnalista arată spectaculos la 46 de ani. Nici nu zici că a născut în urmă cu trei ani, ci are o siluetă trasă prin inel. Drept dovadă stau imaginile din vacanța din Mykonos, unde vedeta s-a pozat în niște rochii care îi pun în evidența formele perfecte și arată spectaculos.

alessandra-stoicescu-secretul-silueteiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

Alessandra a dezvăluit într-un interviu pentru UNICA cum reușește să-și mențină silueta suplă și tonifiată și la ce trucuri recurge. Dacă de exemplu are poftă de ceva dulce, mănâncă doar o înghețată, dar nu mai gustă și din alte dulciuri. Mai mult, vedeta TV recunoaște că cel mai mult o ajută chiar fiica ei ca să scape de kilogramele în plus.

„Secretul siluetei consider că este echilibrul, așa cum ar fi bine să îl păstrăm în toate, în viață. Astfel, îmi fac poftele, dar în cantități mici. Spre exemplu, vara asta am mâncat înghețată mai multă decât în alți ani, dar am avut grijă să nu am și alte dulciuri pe masă… Mă ajută foarte mult genele bune, dar îmi feresc existența de excese alimentare și de stres, pe cât posibil. Cel mai eficient sport este jocul cu Sara, cu care alerg, fac ridicări și coborâri, genuflexiuni cu ea în brațe… este cel mai bun și mai plăcut antrenament, știu că îmi vor da dreptate toate mamele :)', a declarat jurnalista pentru Unica.

Alessandra Stoicescu și Sergiu recunosc că viața lor s-a schimbat enorm de când a venit pe lume micuța Sara și sunt mai fericiți ca oricând. Astfel, nu există vacanță în care Sara să nu-i însoțească.

„Încă de când s-a născut Sara, am luat-o cu noi în toate vacanțele. Fie la munte sau la mare în România, fie la ocean, în cele mai exotice zone din lume, cu multe ore de zbor și escale. Este mereu o bucurie atât pentru ea, cât și pentru noi, să petrecem timp împreună, să o învățăm lucruri noi văzând locuri noi, oameni diferiți, culturi diverse și bogate în felul lor. Nu am considerat niciodată că e o provocare să pleci cu un copil mic, dimpotrivă, aventurile în trei sunt cele mai reușite, iar acești trei ani împreună ne-au demonstrat asta', a declarat prezentatoarea TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete