Alege alimentele în mod inteligent

food

Într-o lume în care tehnologia avansează foarte rapid, în care internetul și calculatorul au devenit o necesitate, iar comertul electronic a luat amploare, un hipermarket online nu avea cum să lipsească de la îndemâna cumpărătorilor.

Anticipând acest fenomen, în anul 2006, au fost puse bazele uneia dintre primele afaceri de acest gen din țară, www.AlimentaraOnline.com , un magazin online universal creat să vină în ajutorul celor care își doresc mai mult timp liber pe care să îl dedice familiei, hobby-urilor sau relaxării.

Acum, dupa 8 ani, compania se  mandrește cu un portofoliu larg de clienți și cu o vastă experiență acumulată.

www.AlimentaraOnline.com este o afacere de familie, cu capital 100% românesc care s-a impus pe piața de profil și care s-a mentinut de-a lungul timpului pe primele pozitii, devenind un etalon pentru segmentul său de piață.

Acest lucru i-a permis să se dezvolte în permanență și în același timp să se implice activ în viața comunității din care face parte.

Sub forma unei case de comenzi online www.AlimentaraOnline.com oferă un serviciu de aprovizionare sigur, inteligent, și modern.

Clienții, atât persoane fizice cât și companii, indiferent de mărimea lor, pot alege zilnic dintr-o gamă variată de peste 10000 de produse.

Beneficiile pe care le asigură acest serviciu  sunt multiple pornind de la optimizarea cheltuielilor și până la gestionarea mai eficientă a timpului alocat aprovizionării zilnice.

În același timp, modalitățile de plată flexibile, gândite în avantajul clientului reprezintă un argument puternic în favoarea alegerii acestui magazin online.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse