Alec Baldwin, postare emoționantă pentru soția sa, Hilaria, după primul interviu de la tragedia Rust

„Viața cu familia noastră este tot ce îmi pasă', i-a scris Alec Baldwin soției sale, Hilaria Baldwin, într-o postare emoționantă pe Instagram după difuzarea interviului cu George Stephanopoulos.

Alec Baldwin dă dovadă de dragoste și recunoștință față de soția sa Hilaria Baldwin în urma difuzării interviului său emoționant ABC News, prima sa întâlnire de la incidentul din 21 octombrie de pe platoul de filmare al producției Rust, care a dus la moartea directorului de imagine Halyna Hutchins.

După difuzarea de joi seara a conversației sale cu George Stephanopoulos, Alec Baldwin a postat o poză cu el ținând unul dintre cei șase copii pe care îi are cu soția Hilaria, în vârstă de 37 de ani.

„Indiferent ce mi se întâmplă. Indiferent de cât sufăr. Dacă câștig sau pierd, orice. Orice. Nimeni nu-mi poate lua bucuria și dragostea pe care mi le-ai oferit. Sunt vremuri grele. Lumea este sufocată de fum de ură. Dar mi-ai dat un motiv să trăiesc. Viața cu familia noastră este tot ce îmi pasă. Nimic altceva. Îți datorez asta', a scris Alec Baldwin, etichetând-o pe Hilaria.

La câteva zile după tragedie, Hilaria a rupt tăcerea pe Instagram, scriind: „Inima mea este cu Halyna. Soțul ei. Fiul ei. Familia și cei dragi. Și Alec al meu. Se spune: Nu există cuvinte, pentru că este imposibil să exprimi șocul și durerea unui astfel de accident tragic. Inimă frântă. Pierdere. Sprijin.”

De atunci, ea și-a ținut adepții la curent cu privire la modul în care familia se descurcă împreună.

„A trebuit să am câteva conversații, explicând evenimentele recente copiilor mei cei mai mari de curând. Îți poți imagina cât de sfâșietor a fost. Sunt recunoscător The Child Mind Institute, pentru că m-a îndrumat. Sunt recunoscător prietenei mele, Anne, pentru că m-a încurajat să le contactez.

Uneori, pur și simplu îngheț, știind că sunt adultul, care trebuie să ghideze familia, dar sunt atât de pierdută că nu știu care este direcția corectă. Nu există nici un manual care ni se oferă. Uneori mă prind, surprinsă că sunt în postura de adult și spun: nu ar trebui să știu ce să fac? Nu ai idee cât de mult înseamnă toată bunătatea, dragostea și sprijinul tău. Da, tu care citești asta. Știu cât de norocos sunt să te am', a scris Hilaria recent pe Instagram Story.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete