Alec Baldwin a ucis o femeie pe platoul de filmare, după ce a împușcat-o, accidental, cu un pistol de recuzită

O persoană a fost ucisă și alta a fost rănită după ce arma de foc a lui Alec Baldwin a fost descărcată joi pe platourile de filmare a filmului „Rust', potrivit biroului șerifului din Santa Fe County. Baldwin joacă și coproduce filmul occidental.

„Oficiul șerifului confirmă că două persoane au fost împușcate pe platoul de filmare al lui Rust', a declarat biroul șerifului într-un comunicat de presă joi seara. „Halyna Hutchins, 42 de ani, director de fotografie și Joel Souza, 48 de ani, regizor, au fost împușcați când o armă de recuzită a fost descărcată de Alec Baldwin, 68 de ani, producător și actor', potrivit unui comunicat al șerifului.

Hutchins a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Universității din New Mexico, unde a murit din cauza rănilor. Souza a fost dus la Centrul Medical Regional Christus St. Vincent și este tratat pentru rănile sale.

Cei doi au fost împușcați chiar înainte de ora 14:00, ora locală, joi, în timp ce filmau o scenă la Bonanza Creek Ranch, a declarat biroul șerifului. Nu este încă clar cum a fost descărcat sau ce tip de proiectil a fost descărcat.

Alec BaldwinSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Incidentul rămâne în curs de anchetă. Nu au fost depuse acuzații. Santa Fe New mexican a raportat că Baldwin este devastat și cu ochii în lacrimi a fost interogat de anchetatori.

„Detaliile sunt neclare în acest moment, dar lucrăm pentru a afla mai multe și susținem o investigație completă a acestui eveniment tragic. Aceasta este o pierdere teribilă și deplângem trecerea în neființă a unui membru al echipei noastre', a declarat și Rebecca Rhine, director executiv.

Potrivit Variety, în „Rust' mai joacă actorii Jensen Ackles, Brady Noon și Travis Fimmel. Baldwin este coproducător al filmului și îl interpretează pe Rust, un haiduc, al cărui nepot de 13 ani este condamnat pentru o crimă accidentală.

Ackles joacă rolul unui mareșal american, iar Fimmel joacă rolul unui vânător de recompense, în timp ce Rust încearcă să-și scoată nepotul din închisoare. O legătură neașteptată se formează între haiduc și nepotul său înstrăinat în timp ce aceștia fug.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete