Alain Delon, în stare gravă! Care este ultima dorință a marelui actor?

În ultima vreme, actorul francez Alain Delon s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. Artistul în vârstă de 85 de ani a declarat că nu îi este teamă de moarte și chiar a aranjat toate treburile pentru ziua în care nu va mai fi.

După o intervenție chirugicală la inimă și un atac cerebral, Alain Delon s-a gândit la cel mai dur scenariu și a decis să lase în urma lui toate lucrurile în ordine. El a cerut ca înmormântarea să nu fie oficiată de un preot și să fie cât mai simplu totul, nu să se transforme într-un eveniment.

„Deja am organizat împreună cu avocaţii mei practic tot ceea ce se va întâmpla în ziua în care voi pleca. Mai ales că nu vreau să am în preajmă un preot. Un erou trebuie să ştie să moară. Îmi plăcea să mor, căci este un punct final. Se ştie unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucţiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz nu la fel ca pe Aznavour şi Hallyday', a declarat actorul acum ceva timp pentru Le Monde.

Mai mult de atât, marele actor și-a exprimat și ultima dorință. Aceasta este una sumbră, el vrea ca patrupedul lui să moară o dată cu el, pentru a nu suferi, asta dacă se va întâmpla să moară primul.

„Dacă mor înaintea lui, îi voi cere veterinarului să plecăm împreună. (…) Prefer mai degrabă asta decât să ştiu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferinţă', a spus actorul.

Această decizie a fost luată de actor pentru a evita ca animalul său de companie să fie lăsat singur prin adăposturi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete