Ai pierdut un dinte frontal? Asta nu înseamnă că nu vei mai zâmbi vreodată…

Dacă ți-ai pierdut unul dintre dinții din față, asta nu înseamnă că nu o să mai zâmbești niciodată. Nu trebuie să intri în depresie. Da….. Nu trebuie, chiar dacă studiile spun că există o legătură între zâmbet și depresie. Concret: oamenii care nu zâmbesc nu simt că au success în viață, nu se simt apreciați, nu simt că se pot bucura de viață. Din fericire, există soluții…

Pierderea unui dinte din zona frontală ți se poate întâmpla și ție, însă, în prezent, stomatologia digitala ofera solutii sigure si rapide si nu trebuie sa te expui glumelor nesarate si nici sa te frustrezi.
Este important de precizat ca, in prezent, tratamentul cu implant dentar este unul dintre cele mai sigure tratamente stomatologice. In zona estetica, exista mitul ca implanturile dentare pot fi dificile sau pot avea rezultate inestetice care, fara indoiala, ar deranja pe oricine.Insa, datorita tehnologiei digitale, a know-how-ului si a materiei prime de calitate, si fac referire la implantul megagen anyridge, pacientul poate fi 100% linistit.
Pentru un tratament performant de inserare a implantului in zona estetica trebuie sa tinem cont de 3 aspecte: suportul osos, suportul gingival si Zambetul, adica dintii. Practic, acestia sunt pilonii pentru un zambet sanatos si frumos dupa inserarea unui implant in zona estetica. De asemenea, este foarte important sa vorbim despre timp. Trendul care revolutioneaza in prezent stomatologia este cel digital. Digital inseamna in primul rand: infrastructura, know how, materie prima de calitate, RAPIDITATE, fara durere si noninvaziv, vindecare rapida.', a declarat dr. Valentin Popescu.
Se poate sa avem finalizat un tratament cu implant dentar foarte repede. In toata cariera am tratat mii de pacienti care erau mereu pe graba. Nimeni nu isi doreste sa stea foarte mult timp fara dinti mai ales in fata deoarece pe langa disconfortul estetic, apar probleme mai mari: suportul osos se modifica sau dispare si astfel vorbim de tratamente mult mai costisitoare.
Implantul dentar se poate inseara intr-o singura sedinta. Pacientul nu pierde timp, intr-o sedinta se poate solutiona totul cu ajutorul tehnologiei si materiei prime.
Implant versus punte ?
In era digitala aceasta discutie nu mai are putere. Puntea dentara inseamna slefuirea a doi dinti sanatosi din vecinatate si din start nu este bine. Implantul dentar se realizeaza rapid si daca doctorul este expert si are infrastructura tehnologica, lucrarea poate dura pe viata.
Puntea dentara are o durata de viata de maxim 15 ani. Pretul este apropiat pentru cele 2 tipuri de tratamente, deoarece puntea dentara presupune mai multe manopere si timp de lucru indelungat. , a declarat dr. Razvan Boberis, Ceo Clinica 32.
Clinica 32 ofera posibilitatea de tratamente stomatologice in rate, realizarea sistemului de rate fiind posibil direct in receptiile clinicilor.
Anul acesta, Clinica 32 implineste 15 ani de activitate, timp in care a construit doua clinici dotate cu tehnologie digitala si o echipa de experti din toate ariile stomatologiei.
Modul in care echipa dr. Răzvan Boberis practică medicina dentară înseamna:
 Tratamente stomatologice digitale;
 Tratamente cu abordare multidisciplinara;
 FARA DURERE;
 Manopere non invazive sau minim invazive;
 Timp redus de tratament;
 Vindecare accelerata;
 Doctori specializati in workshop-uri, cursuri si congrese internationale, inclusiv la New York
Univeristy;
 Materie prima de calitate;
 Tehnologie si tehnica de ultima ora sub acelasi acoperis;
 GARANȚIA CALITĂȚII.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate