Afla povestea Ralucai Tamas. Propune si tu un nume, o poveste!

Afla povestea Ralucai Tamas. Propune si tu un nume, o poveste!

125 de femei pentru schimbare
Pentru ca aceste femei remarcabile si povestile lor merita sa fie cunoscute si sa inspire cat mai multe femei, poti propune si tu acum un nume si o poveste pe siteul campaniei, www.avon125.ro.

O astfel de poveste este cea a Ralucai Tamas, fondator si administrator al Asociatiei „Suflet in fapte” care a infiintat cantina sociala „Suflet in fapte” din Baia Mare:

„Totul a inceput in anul 2006 cand am hotarat ca trebuia sa fac ceva pentru oamenii aflati in situatii disperate pe care ii vedeam in jurul meu: batrani ponositi, nemancati, cu priviri sfasietor de triste, copii murdari, goi, fara viitor, dar cu priviri si zambete inocente, pline de optimism. Doream sa intind o farama de ajutor spre acesti oameni. M-am hotarat ca trebuie sa fac ceva dar aveam nevoie de suport financiar, eu neavand o situatie care sa imi permita sa organizez singura actiuni de intrajutorare.

Am inceput sa discut cu prietenii mei, propunand sa participe lunar cu anumite sume pentru a putea incepe sa desfasor o activitate constanta de sustinere sociala si umanitara. Asa a luat nastere in 2007 Asociatia „Suflet in Fapte”. Incet-incet prietenii mei m-au adus in atentia prietenilor lor si asa ne-am adunat cativa oameni de bine care punand mana de la mana am reusit sa aducem alinare, mangaiere, sustinere.

Misiunea pe care ne-am asumat-o este de a identifica problemele persoanelor aflate in dificultate si de a gasi resurse umane si financiare pentru a le rezolva. Ne-am propus sa ajutam copiii aflati in risc de abandon, batrani sau familii cu situatii financiare precare sau persoane care au nevoie de ajutor pentru rezolvarea unor probleme de sanatate. De asemenea dorim sa oferim suport si sprijin copiilor din familii cu probleme financiare, pentru a-i ajuta sa se integreze intr-o viata normala.

Am reusit sa turnam o picatura de speranta, liniste, ajutor in oceanul disperarii pentru aproximativ 2000 de suflete oferindu-le lunar alimente, cumparand rechizite, ghiozdane, haine, paturi… lucruri normale pentru noi si imposibile pentru altii. In plus am organizat o tabara pentru 30 de copii fara posibilitati, pe litoralul Marii Negre. Cel mai important proiect a inceput pe 1 martie 2009 (…) ”. Intreaga poveste o poti citi aici.

Daca si tu cunosti o femeie care schimba in bine viata ei sau a celor din jur si se regaseste in motivele pentru care merita sa faci o propunere,  o poti nominaliza in campania „125 de femei pentru schimbare" dand click aici.

 

PROMO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii