Află exact ce mănâncă Andreea Marin ca să arate așa de bine

Andreea Marin are 45 de ani și pare că a găsit rețeta tinereții fără bătrânețe. Zâmbitoare și pozitivă, așa cum o știm de mai bine de 20 de ani de când este în vizorul presei, fosta vedetă TVR a împărtășit fanilor ce anume mănâncă și ce anume o ține în această formă de invidiat.

Lucrurile sunt simple. 20% din alimentația Andreei Marin este compusă din carne, iar restul este completat de legume și fructe. Vedeta explică foarte clar că legumele și fructele sunt principalele alimente din meniul ei. 

Alimentația sănătoasă este completată de activitatea fizică, iar plusul suprem vine din moderație și recunoștință pentru ce are. Mai mult decât atât, o dată la câteva luni, Andreea Marin apelează la un regim de detoxifiere. Vorbim în special despre regimul raw-vegan, bazat pe alimente neprocesate, naturale și sănătoase.

Complice în acest mod de viață îi este și iubitul, Adrian Brâncoveanu. Foarte des, cei doi obișnuiesc să-și ia timp pentru ei, în locuri și zone care le aduc acel plus psihic despre care vorbeam mai devreme. Ne amintim că începutul acestui an i-a prins pe cei doi în frumosul Bali.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Aici, cei doi îndrăgostiți s-au lăsat în mâinile normalului zonei. Din punct de vedere culinar, Andreea Marin și iubitul au renunțat la dulciuri, la carne și la pâine. Aliment de bază le-a fost orezul pe care l-au combinat cu tot felul de preparate tradițional balineze. Pe lângă asta, vedeta a apelat la tot soiul de terapii specifice, încercând, pentru prima dată,  yoga.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete