Află cum te influențează planeta Marte în Taur, în săptămâna 30 martie-5 aprilie

Încă de la începutul săptămânii, planeta Marte intră în zodia Taurului, iar asta poate aduce cu sine o săptămână încărcată. Află cum te influențează pe tine astrele, în perioada 30 martie – 5 aprilie!

horoscop-saptamanal

 foto horoscop via Shutterstock

BERBEC

Te-ai tot gândit la planuri și idei care îți pot aduce câștiguri noi, iar săptămâna aceasta este o idee bună să începi să 'testezi apele'. La sfârșitul săptămânii te-ai putea certa cu o persoană importantă, cearta punând și punct relației voastre – ai grijă pentru că acest lucru te va afecta puternic pe viitor!

TAUR

O discuție interesantă cu o persoană de sex opus poate deschide calea unei noi relații de cuplu. Când Marte intră în semnul tău te vei simți plină de energie și pregătită să te confrunți cu orice problemă răsare sau să te apuci de lucruri pe care le-ai lăsat baltă în ultimul timp.

GEMENI

Știi ce vrei și cei din jur te admiră pentru puterea decizională de care dai dovadă. Ai grijă ce povestești și cui, săptămâna aceasta ar trebui să ții mai multe informații pentru tine și să îți planifici următoarea mișcare cu grijă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop