Află cum iau naștere bijuteriile jucăușe, de pe Breslo.ro – interviu cu Camelia

Acum ca primăvara a sosit, ne scoatem la soare accesoriile şi bijuteriile colorate. Doar trebuie să fie şi ele admirate, nu? Şi cu această ocazie, ne-am gândit să stăm puţin de vorbă cu un creator talentat de pe Breslo.ro, pentru a afla ce înseamnă pentru el conceperea unor astfel de bijuterii jucăuşe.

Poza 1

Aşa ca am dat peste Camelia, un creator talentat şi priceput de pe Breslo.ro, ale cărei bijuterii ne-au adus într-o fracţiune de secunde zâmbetul pe buze.

Vă invitam cu drag in magazinul ei online, iar interviul îl găsiţi în rândurile de mai jos >> Magazin minisancamelia 

Numele meu este Camelia, locuiesc în Timişoara, m-am născut în 1984 si sunt zodia balanţă. Am făcut un liceu de matematică – informatică, apoi am urmat facultatea de psihologie, iar ca om în piaţa muncii, am organizat evenimente. Mix bizar, dar coerent în drumul meu şi l-am urmat cu pasiune şi curiozitate.

În 2010 am iniţiat alături de 3 colegi un proiect de ateliere culinare, ca alternativă de timp liber, iar în cadrul acestor ateliere a înmugurit ideea de artizanat.

Bizară asociere, aşa-i?! Să vă explic: atunci când găteşti, există timpi morţi – ca de exemplu, pentru dospire, pentru coacere etc.) Timpul acela trebuia umplut cu ceva şi m-am gândit să provoc creativitatea şi dibăcia participanţilor – îşi personalizau şorţuri şi sacoşe, pictau diverse obiecte decorative, realizau decoruri etc.

 

Poza 2

 

Căutând mereu teme şi tehnici de artizanat pentru a umple acei timpi morţi din cadrul atelierelor, m-am contaminat cu virusul acesta handmade, iar în 2011 când am descoperit pasta polimerică (fimo), m-am abandonat în tainele ei, îndrăgostită iremediabil.

Ţin minte că înainte să îmi cumpăr primul pachet de pasta polimerică, am început să caut informaţi, să vizionez tutoriale, iar ca să-mi confirm că sunt capabilă să modelez ceva, mi-am cumpărat un set de plastelină (normală, de copii) şi am modelat o oaie, un purcel si un St. Patrick cu trifoi norocos. Mi-au purtat noroc – la o lună de la prima întâlnire cu pasta polimerică, cineva m-a întrebat dacă pot face nişte hipopotami-mărţişor. Am zis da, iar omul mi-a spus că îi trebuie vreo 400 de bucăţi.

Drumul mi s-a intersectat cu Breslo.ro în momentul în care interesul pentru produsele mele a fost suficient de mare, ca să simt că am nevoie de un magazin virtual.

Un loc în care informaţiile despre produse, stoc, preţ sunt organizate şi disponibile oricând, oricui. Platforma a răspuns nevoilor mele de expunere şi deschiderea unui magazin aici a fost o decizie pozitivă pentru evoluţia mea în piaţa handmade.

Poza 3

Se pare că am vrut să ofer altora contextul în care să se descopere ca potenţial creativ şi m-am descoperit pe mine!

În cei 4ani de când creez, am avut ocazia să cunosc oameni minunaţi şi să fiu alături de ei în momentele speciale din viaţa lor – aniversări, nunţi, botezuri. Arta şi artizanatul îmi aduc bucurie şi mă împlinesc. Este bucata aia din lumea mea, în care pot petrece ore întregi fără să obosesc sau să mă plictisesc. Posibilităţile sunt infinite şi sunt limitate doar de imaginaţie.

Deşi marea mea dragoste este modelajul cu pastă polimerică, în magazin se regăsesc obiecte lucrate şi în alte materiale şi tehnici. Îmi place să explorez şi să descopăr tărâmul acesta! Îl găsesc mereu surprinzător, ofertant, seducător şi inepuizabil.

De cand am deschis magazinul de pe Breslo.ro, am realizat cercei, inele, brose, cordelute, bratari, coliere, magneti, brelocuri, suporturi de poze. Îmi plac toate, dar recunosc că ador colierele şi brăţările.

Mi-a spus cineva o dată că şi-ar dori să vadă cum e la mine acasă, pentru că toate figurinele ce iasă din mâna mea au o expresie atât de pozitivă şi veselă, că îţi imaginează că aşa e şi casa mea – luminoasă, veselă şi dulce-dulce.

Poza 4

Cred că produsele mele sunt definite de un stil optimist, relaxat şi jucăuş. Mă bucur de lucruri simple, mărunte – de soare, flori, zâmbete, oameni  – mă inspiră şi asta se reflectă în piesele ce îmi iasă din mâini.

Am avut multe obiecte care mi-au plăcut în mod deosebit, dar mi-a rămas în suflet (şi uneori îi duc dorul) un colier cu bomboane de ciocolată. Nu ştiu de ce, mai ales că am avut coliere mult mai spectaculoase, dar acel colier a fost aparte. Toată lumea îl dorea, iar la un moment dat aproape că s-a licitat. Într-un final, m-a convins un băiat să il dau, pentru că iubita lui şi-l dorea mult. Mi-a plăcut de ei, aveau o energie frumoasă, aşa că am cedat.

De când am început să creez, cred că cel mai important lucru pe care l-am învăţat a fost atenţia la detalii. Un accesoriu de calitate este acela lucrat frumos pe faţă, dar mai ales pe spate şi la închideri! Măiestria artizanului se vede aici. .

Clienţii sunt de tot felul – atât unici, cât şi clienţi fideli. Toată lumea primeşte un mic ceva, de răsfăţ!

 

Poza 5

Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au votat colierul realizat de mine. Mă onorează susţinerea lor, mă motivează şi mă inspiră. Urmează să listez în magazin accesoriile de sezon cald şi îi invit să ţină aproape.

 

Descoperiți mai multe bijuterii colorate, aici >> Magazin minisancamelia 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate