Află care este talismanul tău norocos în funcție de zodie

Cu toții avem nevoie de puțin noroc. Fie pentru un interviu, un proiect important, un examen sau o întâlnire romantică, cu siguranță te-ar ajuta să ai mai multă încredere dacă ai asupra ta un talisman norocos. Însă, în funcție pe proprietățile sale, talismanele nu aduc doar noroc purtătorului, ci și protecție, succes, avuții, dragoste și multe altele.

Dacă anumite talismane protejează purtătorul față de energii negative sau față de anumite boli, altele consolidează relațiile sau aduc succes în carieră. Fiecare talisman are anumite proprietăți, care sunt cel mai bine simțite de de persoanele cu o compatibilitate cât mai mare. De-a lungul istoriei, s-a observat că fiecare zodie în parte are unul sau mai multe talismane față de care au o compatibilitate incontestabilă.

De aceea, trebuie să știi care sunt talismanele compatibile zodiei tale și să nu alegi unul la întâmplare. De asemenea, este indicat să citești un horoscop zilnic pentru a fi pregătit pentru ziua respectivă. Astfel, vei ști când ai nevoie de talismanul tău norocos.

Berbec

Zodia berbec este una dintre cele mai harnice zodii, fiind un adevăr bine cunoscut faptul că aceștia nu sunt învinși de obstacole. Talismanele acestei zodii sunt cheia, simbol al prosperității și al sănătății, rubinul, semn al înțelepciunii și al concentrării, și diamantul, semn al norocului și bunăstării materiale.

Taur

Simbolul norocos al zodiei taur este cifra 7, recunoscută în mai multe culturi drept cea mai spirituală cifră. Pietrele semiprețioase compatibile cu această zodie sunt smaraldul, ce inspiră o cunoaștere interioară profundă, și coralul, stimulator al creativității.

Gemeni

Conform Speaking tree, talismanele norocoase ale zodiei gemeni, zodia cea mai în pas cu tendințele din horoscop, sunt zarurile de pluș. Chiar dacă în cele mai multe cazuri sunt folosite drept decorațiuni, pentru cei în zodia gemeni sunt aducătoare de noroc. Pietrele semiprețioase compatibile cu zodia gemeni sunt acvamarinul, care amplifică trezirea spirituală, și agatul, care reduce frica.

Rac

Datorită vitalității zodiei rac, talismanul acesteia este o ființă vie, mai precis, o gărgăriță. Aceasta aduce fericire și prosperitate tuturor din această zodie. Pietrele semiprețioase compatibile cu zodia rac sunt calcedonia, piatră semiprețioasă aducătoare de pace, și carneolul, stimulator al curajului.

Leu

Simbolul celor din zodia leu este piatra semiprețioasă. Indiferent de felul acesteia, pentru cei în zodia leu, pietrele semiprețioase aduc noroc. Însă anumite pietre semiprețioase au proprietățile mai puternice decât altele, precum chihlimbarul, aducător de liniște, și safirul, care promovează corectitudinea.

Fecioară

Cei în zodia fecioară sunt cunoscuți pentru sensibilitatea față de energiile negative. Pentru protecția acestora, simbolul zodiei fecioară este ochiul rău („evil eye'). Pietrele semiprețioase compatibile cu această zodie sunt jadul, piatra păcii, și agatul, înlăturătorul de gânduri rele.

Balanță

Talismanul norocos al zodiei balanță este triunghiul, simbol al demersului vieții, dar și al relației dintre oameni și divinitate. Pietrele compatibile cu această zodie sunt opalul roz, aducător de echilibru energetic, și marmura albă, aducătoare de pace.

Scorpion

Simbolul norocos al celor în zodia scorpion este potcoava de cal. Aceasta este considerată norocoasă în multe culturi, iar, în cazul acestei zodii, este cunoscută pentru îndepărtarea energiilor negative. Pietrele semiprețioase compatibile cu zodia scorpion sunt granatul, regenerator al organismului, și rubinul, piatra succesului.

Săgetător

Neconvenționalii horoscopului, cei în zodia săgetător au ca talisman piciorul de iepure. Pietrele semiprețioase norocoase zodiei săgetător sunt obsidianul, care sporește înțelepciunea, și ametistul, aducător de putere.

Capricorn

Talismanul norocos al zodiei capricorn este simbolul norocului în sine, trifoiul cu patru foi. Acesta este aducător de noroc, speranță, iubire, faimă și avere. Pietrele semiprețioase aducătoare de noroc pentru cei din zodia capricorn sunt onixul, curățător al aurei, și cuarțul fumuriu, ce echilibrează mentalul, fizicul și emoționalul.

Vărsător

De mii de ani, greierii sunt considerați norocoși. Aceștia sunt talismanul norocos al zodiei vărsător. Zirconiul, piatra virtuții, și lapis lazuli, protector împotriva atacurilor energetice, sunt pietrele semiprețioase care aduc noroc acestei zodii.

Pești

Talismanul celor în zodia pești este prinzătorul de vise, cunoscut pentru protecția oferită purtătorului asupra coșmarurilor. Pietrele semiprețioase care aduc noroc acestei zodii sunt jaspul, care elimină stresul, și perlele, care au un rol puternic protector.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate