Afecțiunea de care Alexandra Stan suferă: „M-am îmbolnăvit la Survivor din cauza foamei și a stresului”

Alexandra Stan a participat în acest an la emisiunea concurs Survivor România. Artista a stat șapte săptămâni fără telefon, fără familie și fără să fie în contact cu realitatea.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Alexandra Stan a vorbit deschis despre participarea la emisiunea Survivor România de la Kanal D, ediția 2021: „eu nu am mai făcut față, în primul rând pentru că aveam niște probleme de sănătate și nu puteam să stau mai mult, dar chiar și dacă nu aș fi avut, nu aș fi stat, pentru că nu pot cu TV-ul asta. Eu am fost, am văzut despre ce e vorba și am zis mulțumesc, niciodată', a comentat artista.

A ajuns să participe la emisiune în timpul pandemiei de COVID, refuzând multe alte oferte de la concursuri de același gen: „eu m-am îmbolnăvit la Survivor de glandă, că nu am mâncat și eram stresată, la mine e tiroidită Hashimoto, o boală autoimună. Creierul meu produce niște anticorpi care distrug hormonii care, la rândul lor, produc glanda. La Survivor, aveam impresia că nu pot să mă exprim', a mai continuat ea la podcast.

Mesajul pe care l-a transmis la revenirea în țară

„Mi-am depășit cam toate fricile. M-am uimit pe mine nu numai pe traseu. Lăsând la o parte partea sportivă, m-am uimit pentru că aveam și frică de cum mă percep oamenii, acum nu mă mai interesează.

Aveam frică de întuneric, acum nu mă mai gândesc la asta, pentru că au fost nopți când mergeam fără lanternă (nu aveam acolo) prin pădure. Mă bucur foarte mult, din punctul ăsta de vedere m-a ajutat foarte mult Survivor România, a fost că o nouă armată pentru mine', a povestit vedeta la scurt timp după eliminare.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete