Adriana Bahmuțeanu, mamă pentru copilul logodnicului ei. Cât de implicată e în creșterea lui: „Am avut timp să ne apropiem”

Adriana Bahmuțeanu trăiește o nouă poveste de dragoste alături de George Restivan, iar fiul bărbatului îi spune deja mamă vedetei. Copilul s-a mutat în România și este în grija Adrianei.

De puțin timp, Adriana Bahmuțeanu formează un cuplu cu George Restivan pe care l-a cunoscut prin intermediul lui Carmen Harra. Cei doi s-au logodit la biserică și își doresc să se căsătorească civil și religios. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a pierdut procesul de custodie al copiilor ei, astfel că cei doi băieți au rămas în grija tatălui, ea având doar program de vizită.

În prezent, fiul lui George locuiește împreună cu vedetă și a rămas în grija ei cât timp tatăl lui Blake a fost plecat în Statele Unite ale Americii.

„A fost foarte bine pentru că am avut timp să ne apropiem. Îmi zice mamă! A fost bine și pentru el, pentru că prioritatea a fost să-l acomodăm cu fusul orar și cu viața din România, ca să poată să meargă la școală.

Vorbește nativ limba română, dar încă mai avem de recuperat gramatică, chestii. Dar prinde foarte repede. Este un copil deștept!

Îi place și mâncarea românească. Mănâncă mămăligă cu lapte, cu brânză. Așa cum a fost crescut de bunica lui din America. Bunica, fiind româncă de la Arad, a fost crescut cu mâncarea ardelenească', a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru FANATIK.

Adriana-Bahmuteanu-si-iubitul-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

George Restivan are încredere în partenera lui și știe că poate fi o mamă bună pentru copilul lui. Mama lui Blake a murit, iar băiețelul a rămas în grija tatălui.

„Pentru Blake, Adriana a fost ceea ce înseamnă mamă! Eu am simțit ca tată, fără să mi se spună în cuvinte, am simțit din California că ei sunt bine aici!

Intuiția mi-a spus că sunt bine și când m-am întors acum 10 zile, prima imagine când am ieșit din aeroport a fost imaginea cu amândoi. Și nicio avere din lume nu poate să cumpere asta, când îi vezi pe cei iubiți', a spus George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu.

Vedeta și George Restivan au mers împreună la ședința cu părinții la școala la care învață Blake. Copiii Adrianei Bahmuțeanu l-au cunoscut pe fiul iubitului mamei lor.

„De exemplu, ieri, am fost la ședința cu părinții! Eu și Adriana am fost la prima ședință cu părinții. Weekend-ul acesta vin și copiii Adrianei, soția mea, și o să stăm împreună', a spus George.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete