Adriana Bahmuțeanu, agresată și amenințată de un fost partener: „Îmi era frică că o să mă omoare”

Adriana Bahmuțeanu este una dintre cele mai cunoscute femei din lumea mondenă. De-a lungul timpului aceasta a fost în atenția publicului datorită relației sale cu Silviu Prigoană și ulterior a devenit prezentatoare în cadrul unor emisiuni TV.

Adriana Bahmuțeanu a trecut printr-o mulțime de evenimente mai puțin plăcute de-a lungul vieții sale. Unul dintre acestea s-a întâmplat la scurt timp după ce a împlinit 18 ani. În cadrul unei emisiuni, vedeta a povestit cum s-a simțit la un pas de moarte din cauza violenței unui fost iubit.

Aceasta a dezvăluit clipele de groază prin care a trecut atunci când a decis să se despartă de agresor. Acesta a bătut-o și mai mult decât atât, a amenințat-o cu moartea.

„Am fugit de el, am stat două luni la o prietenă, era un om violent, era violent cu proprii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec, îmi era foarte frică, îmi era frică că o să mă omoare, că o să-mi facă ceva rău.

Tata m-a văzut că aveam o urmă de bocanc pe picior, era un om foarte violent, la început era totul minunat. După ce ne-am mutat împreună au început poveștile nasoale', a mărturisit Adriana Bahmuțeanu.

Fosta soție a lui Silviu Prigoană își dorea foarte mult să lucreze, însă acesta din cauza geloziei i-a interzis. Atunci Adriana a luat decizia de a se muta la prietena sa, însă fostul iubit și-a dorit o discuție între patru ochi.

Imediat ce au rămas singuri în cameră, bărbatul a scos un pistol și a amenințat-o că-i va lua viața.

„Eram foarte tânără, avem 18-19, nu mă lasa să intru în presă că i se părea că dacă îmi găsesc pe altcineva dacă lucrez (…) A venit în casă la prietena mea, mi-a zis că vrea să vorbească în particular, ne-am dus în altă cameră și a scos un pistol, mi l-a p-a zis că ori te împaci cu mine, ori te împușc. Nu știu dacă era un pistol de jucărie că nu mi-am dat seama, dar am avut tăria să-i spun că împușcă-mă că eu o să mor, iar tu te duci la pușcărie', a mai povestit vedeta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete