Adrian Titieni, despre vaccinare, în serialul „Las Fierbinți”: „Nu e o simplă răceală!”

Actorul Adrian Titieni are o apariție de zile mari în serialul „Las Fierbinți'. În rolul unui medic care vine să-i vaccineze pe cei din satul Las Fierbinți, acesta le vorbește celor prezenți despre importanța vaccinării împotriva coronavirusului.

Din când în când, personajele din serialul „Las Fierbinți' au parte de discursuri memorabile. Așa s-a întâmplat de 1 decembrie, când Celentano, personajul interpretat de Adrian Văncica, a rostit o poezie emoționantă despre starea politică actuală de la noi. Și Firicel (Cuzin Toma) a avut parte de un moment puternic, vorbind despre sărăcia din România. Iar în cel mai recent episod din serial, cunoscutul actor Adrian Titieni a interpretat rolul unui medic venit să-i vaccineze pe cei din Las Fierbinți.

Medicul se confruntă, astfel, cu toate părerile negative legate de vaccin, pornind de la faptul că se introduce astfel un CIP în organism și până la acela că persoanele vaccinate devin illuminati.

„Ce cip, domne, terminați!'

Fiecare dintre aceste opinii, frecvent întâlnite în spațiul public, are parte de un răspuns pe măsură.

„Ce cip, domne, terminați! Eu mi-am făcut vaccinul ăsta. Păi ce, credeți că mi-aș face așa ceva cu mâna mea? Cum să vă fac să înțelegeți? Suntem pe o corabie plină de găuri care ia apă. Dacă vrei să-ți pui vesta de salvare ți-o pui, dacă nu, atunci e treaba ta… Oameni buni, vaccinul ăsta nu te face illuminati, nu are cip, nu afectează fertilitatea la femei sau cine știe ce alte prostii ați mai auzit. E vârful cuceririlor medicale pe care le-a făcut de mii de ani omul. Nu dați cu piciorul la așa ceva, vă rog din suflet', a spus Călin Toma, medicul interpretat de Adrian Titieni.

În plus, acesta a mai precizat: „Vaccinul nu e obligatoriu, îl face cine vrea. Dar ceea ce pot eu să vă spun e că se moare de la virusul ăsta. Nu e de glumă cu el! Nu e o simplă răceală. Sunt complicații pulmonare majore. Dacă sunteți vaccinați și vă îmbolnăviți, riscul de apariție a unor forme severe scade. Iar dacă ne vaccinăm mai mult scade riscul ca acest virus să producă mutații majore. Cu forme și efecte mult mai agresive'.

Cu o audiență de peste 2 milioane de telespectatori pe episod, serialul „Las Fierbinți' este un canal optim pentru transmiterea unor  mesaje cu impact social puternic.

Citește și: Kate Middleton, curajoasa de la Casa Regală

Foto: Facebook/Las Fierbinți

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete