Adrian Nartea, noi detalii despre sănătatea sa și legătura cu Survivor: „Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat”

Adrian Nartea este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Rolul din serialul „Vlad' a avut un real succes, iar acum se pregătește de noi proiecte.

Adrian Nartea se poate declara un bărbat împlinit. Îi merge foarte bine pe plan profesional, iar în viața personală lucrurile sunt foarte bine așezate. Actorul are două fetițe, Mara, 6 ani, și Petra, un an și o lună. Recent, acesta a acordat un interviu celor de la Click și a oferit câteva detalii despre starea sa de sănătate și motivul pentru care nu a acceptat să meargă la Survivor, deși se zvonea că ar fi fost unul dintre posibilii concurenți.

adrian-nartea-tumora-la-cap-800×450SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 12

Deși mulți fani s-au gândit că acesta nu a mai participat din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut în urmă cu patru ani, când a fost operat pentru o tumoră la cap, Adi Nartea a explicat că motivul este altul. Sănătatea sa este mult mai bună acum, face controale de rutină și nu s-a pus vreodată problema că ar putea păți ceva în Republica Dominicană. Singurul mare motiv a fost faptul că nu poate sta departe de fetele sale.

„Nu îmi era frică, absolut deloc. Pur şi simplu, faptul că să stau departe de fetele mele, mi-ar fi fost extrem de greu. Nu vreau să mă laud, dar sunt foarte implicat în creşterea copiilor. Şi, atunci, să mă rup de ele şi să o las doar pe Alina…

Că noi nu prea suntem adepţii bonelor, nu prea am vrut. Ca să le creştem cum suntem noi, nu cum sunt bonele. Nu că e ceva rău, dar ca idee, mi-era foarte greu, şi, la final, a fost decizia că e complicat. Eu sunt competitiv şi sigur aş fi stat mai mult decât… Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat', a declarat Adrian Nartea pentru Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete