Adrian Minune, detalii noi despre starea de sănătate a soției lui: „Dumnezeu mai dă și…”

Soția lui Adrian Minune a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, iar acum cunoscutul cântăreț a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate. Aceasta a fost găsită inconștientă în casă.

Cati Simionescu a întâmpinat câteva probleme de sănătate la inimă, motiv pentru care a ajuns pe masa de operație. Întreaga familie a fost cuprinsă de panică și au făcut tot posibilul ca femeia să se însănătoșească și au mers în Turcia pentru a primi cele mai bune îngrijiri.

Numeroși admiratori ai familiei Simionescu au trimis mesaje de încurajare, iar Adrian Minune pentru a le mulțumi a făcut un live pe Facebook în care le-a povestit detalii despre cum a decurs operația. Spre fericirea tuturor, Cati se simte bine, operația fiind un succes.

„Doamna mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, că nou nouță e totul ok. O iubesc', a declarat Adrian Minune pe Facebook.

Adrian Minune și Cati sunt împreună de aproape 30 de ani, iar în 2004 și-au unit destinele. Cântărețul de manele avea doar 13 ani când a cunoscut-o pe Cati, aceasta fiind fiica verişoarei bunicii lui. Ei au împreună trei copii: Carmen, Adriana și Adrian Jr.

Toți trei au moștenit talentul tatălui lor . Cel mai cunoscut cântăreț de manele a declarat în trecut că este foarte norocos, Cati fiind o mamă excepțională și o soție devotată care își iubește familia mai mult decât orice.

Foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete