Adrian Enache și fiul său, David, într-o apariție rară la TV

Adrian Enache și fiul său, David, au colaborat în cadrul celui mai recent videoclip al artistului, pentru piesa „Viața din vis'. David este un adolescent de 16 ani, pasionat de regie de film.

Prezenți în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Adrian Enache și fiul său, David, au vorbit despre preocuparea comună pentru filme. David a împlinit 16 de ani, are doi părinți cunoscuți – mama sa fiind realizatoarea și prezentatoarea TV Iuliana Marciuc – și este atras de zona cinematografică. Urmează Liceul Internațional de Informatică, dar și cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea', și a ajuns să-și pună în practică talentul lui în videoclipul tatălui său.

„Sunt fericit să am doi copilași care îmbrățișează pasiunile vieții mele, muzica, filmul și fotbalul, că și el joacă fotbal. Deci sunt înconjurat de binețe, iar Dumnezeu mi-a dat mai mult decât mi-aș fi putut dori vreodată. De aia în textul piesei mele o să vedeți că am putut să merg si eu de mână cu Dumnezeu. Este un text dumnezeiesc de frumos! a declarat Adrian Enache, amintind și de fiica lui, Diana. Alături de aceasta, Adrian Enache împărtășește pasiunea pentru muzică, cei doi concertând împreună.

Adrian Enache, în videoclip cu fiul său

La 16 ani, David joacă și serialul pe care Tim Burton îl filmează în România, Wednesday – o continuare a poveștii Familiei Addams, în care și joacă și Catherine Zeta-Jones.

„Mi-a plăcut foarte mult la filmări, a fost totul foarte relaxant', a povestit tânărul despre experiența cu o echipă străină. În ceea ce privește filmările videoclipului, „asta a fost altceva. În primul rând pentru că a fost chestia asta cu filmatul lângă tatăl meu, și-n al doilea rând, era o filmare mult mai mică. La clipul lui am fost noi doi și încă doi oameni.'

Și mama tânărului a scris, odată cu lansarea videoclipului: „David Enache, pentru prima dată într-un rol alături de tatăl lui. Vă iubesc și vă felicit pe amândoi.'

Adrian EnacheSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Analia Selis, schimbări importante în carieră

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete