Adrian Despot: „Am jurat că nu mă mai gândesc la politică pentru că mă omoară”

În pandemia de COVID-19, sectorul cultural a avut cel mai mult de suferit din cauza restricțiilor. Adrian Despot a povestit, într-un interviu exclusiv, despre artiști și despre cât de greu le-a fost să rămână neputincioși în fața legilor/măsurilor adoptate de către cei care ne conduc.

Invitat la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, solistul trupei de rock Vița de Vie a vorbit deschis despre hotărârile care au fost luate în contextul pandemic și care, după părerea sa, se contrazic unele cu celelalte: „am jurat că nu mă mai gândesc la politică pentru că mă omoară'.

 

În pandemie, artistul a ținut legătura cu fanii prin intermediul live-urilor de pe pagina de Facebook a Electric Castle, o emisiune de o oră și jumătate care s-a numit „Backstage Pass'. În primele zile de stare de urgență, s-a mutat în mediul online, și-a cumpărat o cameră, niște lumini și a învățat tot ce a avut nevoie, în materie de platforme, pentru a comunica în continuare cu iubitorii de muzică bună. După opt luni, atât lui, cât și colegilor de la Vița de Vie nu le-a trebuit decât primele trei, patru concerte să-și revină în forță: „deja, la al patrulea concert, mușcam din microfon (…) cred că suntem în cea mai bună formă a noastră, acum mă bucur de fiecare secundă…'.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete