Adi Cristescu, veșnic burlac: „Trebuie să îmi placă trupul…”

Solistul și compozitorul, Adi Cristescu a avut de-a lungul timpului relații cu femei care mai de care mai frumoase. Acum, cântărețul este din nou singur și chiar dacă de doi ani nu a mai întânit pe nimeni care să-l completeze, el nu are de gând să se mai implice într-o nouă relație până când nu va întâlni o persoană care să-l iubească așa cum merită.

Adi Cristescu susține că i s-a creat o imagine de băiat rău, deși nu-i plac aventurile. El caută pe cineva care să-l facă să-și dorească să treacă timpul repede când nu este alături de partenera sa și să se oprească atunci când se regăsesc.

„Sunt singur deja de doi ani de zile. Eu fiind cuminte dintotdeauna, iar imaginea mea de artist este mai de bad-boy, dar eu la bază sunt un bărbat foarte cuminte. Eu am avut relații de câte patru ani. în general eu ma simt bine într-o relație.

Nu sunt omul aventurilor. Probabil de asta nu am vrut să intru într-o altă relație, până când nu simt că este ceva foarte serios. Nu sunt un premiu pentru nimeni. Cred că o relație este când îți dă sentimentul de acasă. Trebuie să îmi placă trupul, mintea și sufletul partenerei', a mărturisit Adi Cristescu, la Showbiz Report.

Adi Cristescu, relație de patru ani destrămată

Așa cum a declarat, cântărețul nu este adeptul relațiilor de scurtă durată. Acest lucru este s-a dovedit în urma ultimei sale povești de dragoste care a durat patru ani. Însă timpul nu iartă pe nimeni, iar sub diferite feluri, acesta ne arată că deține puterea. Așa s-a întâmplat și în viața de cuplu a lui Adi Cristescu, timpul le-a arătat diferențele dintre ei.

„Noi ne-am despărţit după sărbătorile de iarnă. Am avut liniştea să mă ocup de toată chestia asta. Despărţirea a venit ca o consecinţă a diferenţelor care au apărut între noi, de comunicare în primul rând', a declarat Adi Cristescu, acum doi ani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete