Adevărul despre un gest aparent banal – Un bebeluș de 14 zile a murit după ce a fost sărutat

Majoritatea părinților au obiceiul de a-și pupa copiii pe buze, însă specialiştii atrag atenţia asupra acestei manifestări a afecţiunii părinteşti.

Medicii susțin că acel sărut banal pe buze nu este deloc un gest sigur și sănătos, deoarece putem să-i transmitem copilului o infecție.

Din păcate, asta s-a întâmplat și în cazul micuței Kiara, în vârstă de 14 zile.

Bebelușul lui Kelly și al logodnicului acesteia, Thomas, din Marea Britanie, a murit la doar două săptămâni de la naștere. Și totul din cauza unui sărut.

Încă din a zecea zi de viață, micuța Kiara se simțea rău și pierdea în greutate.

Medicii au reușit să-i pună un diagnostic neașteptat – virusul herpes simplex – şi imediat a fost pusă în comă indusă. Probabil, bebelușul a contactat virusul printr-un simplu sărut.

Infecția din corpul micuței a blocat rinichii, iar după doar câteva zile, părinţii au fost nevoiți să o deconecteze de la aparate.

Kelly Inneson, mama îndoliată a transmis un mesaj de atenționare către toate mamele din lume

„Doctorii ne-au spus că micuța Kiara a contractat virusul, cel mai probabil, de la cineva care a sărutat-o. Eram întotdeauna atât de atentă, nu am lăsat pe nimeni să se apropie de ea, dacă nu se spăla pe mâini sau mi se părea că e ceva dubios'.

„Am trecut peste fiecare detaliu din ceea ce s-a întâmplat, disperată să găseasc un răspuns cu privire la ce s-a întâmplat, dar nu cred că o să aflu vreodată, asta mă ucide. În ccele mai rele coșmaruri ale mele nu mi-am imaginat că un sărut îmi poate ucide copilul și nu vreau ca alți părinți să treacă prin asta', a spus Kelly, potrivit Daily Mail.

 

Iulia Sandu

Foto:123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate