Adevărul despre starea de sănătate a lui Cristian Țânțăreanu! Cum se simte omul de afaceri: „E complicată treaba”

În ultima perioadă au circulat în presă mai multe zvonuri depre Cristian Țânțăreanu, care au spus că starea sa de sănătate este destul de precară. În urmă cu ceva timp, omul de afaceri a declarat în cadrul emisiunii „Agenția VIP', că nu se simte deloc bine, iar cancerul a recidivat.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Cristian Țânțăreanu

Se pare că realitatea este cu totul alta. Acum omul de afaceri se simt mult mai bine și este plin de vitalitate. Ba chiar merge și la sala de fitness pentru a face mișcare.

„Mă simt ca morții. Mă bucur că lumea aprinde candele. A pornit totul dintr-o prostie. Dumincă am fost la teatrul evreiesc cu 15 prieteni si am mâncat ceva. Cum am intrat, toți au zis că le pare rău, că ce s-a întâmplat. Că a apărut în presă că a recidivat cancerul. E complicată treaba cum poate fi manipulată lumea. Niște procese penale și civile îi strică unui jurnalist treburile. Dacă aia au spus, asta e, în orice caz e o treabă bună. Da sunt bine, e loc pentru și mai bine,' a mărtusirit Cristian Țânțăreanu, în cadrul emisiunii „La Măruță', de la Antena 1.

În anul 2011, Cristian Țânțăreanu a fost diagnosticat cu cancer la colon. Din fericire, omul de afaceri a reușit să se vindece, după ce a urmat un tratament și a ținut un regim alimentar strict.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristian Țânțăreanu este în stare gravă la spital! Cancerul a recidivat: „Am luat morfină. Am fost și la preot!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati