Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Cântăreața Mirabela Dauer, medicii Monica Pop și Bogdna Oprița infirmă zvonul că artistul ar fi încetat din viață

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Azi, 27 septembrie, în presă a apărut informația că artistul Mihai Constantinescu ar fi încetat din viață, după ce, în ultimele luni, s-a aflat în comă la Spitalul Floreasca. Informația a fost, însă, infirmată de purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprița, de medicul oftalmolog Monica Pop și de cântăreața Mirabela Dauer.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București și o apropiată a familiei, a declarat pentru Libertatea că Mihai Constantinescu este în viață și, mai mult decât atât, că starea lui de sănătate evoluează bine. „Este într-un progres, față de acum trei-patru luni, pentru că mănâncă pe gură, nu mai este hrănit prin perfuzii', a declarat medicul pentru sursa citată.

La rândul ei, artista Mirabela Dauer a infirmat decesul artistului.

Citesc cu stupoare în toate ziarele și văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o șchioapă, breaking news cum că Mihai Constantinescu ar fi murit. Știam că presa din România e josnică, dar asta le întrece pe toate!!! Să cobești moartea unui om care luptă pentru viață e cumplit. Lăsați-l, oameni buni, să se refacă în liniște!!! Mihai NU a murit! Ci luptă cu toate puterile să-și revină. Iar cu ajutorul rugăciunilor noastre, Dumnezeu va face o minune! Sunt sigură de asta! Haideți să ne îndreptăm gândurile bune și să ne rugăm pentru revenirea lui Mihai. E un om bun și puternic care nu se lasă doborât. Cât despre cei din presă care copiază știri false unii de la ceilalți fără ca măcar să le verifice, gândiți-vă că poate aveți acasă părinți care ar putea trece prin situații grele de viață și nu ați vrea să vedeți pe toate gardurile știri false despre ei. Rugați-vă pentru el și lăsați deoparte minciunile de dragul rating-ului!!! Sănătate, Mihai! Suntem lângă tine și te iubim!

Citesc cu stupoare în toate ziarele și văd pe toate posturile de televiziune, scris cu litere de-o șchioapă, breaking…

Publicată de Mira Dauer pe Vineri, 27 septembrie 2019

Cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, a fost dus la Spitalul Floreasca din Capitală pe 13 mai, în urma unui stop cardio-respirator, el fiind internat în unitatea spitalicească de mai bine de trei săptămâni.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete