Adevărul despre relația dintre Cătălin Botezatu și fiul Zinei Dumitrescu

Adevărul despre relația dintre Cătălin Botezatu și fiul Zinei Dumitrescu

Adevărul despre relația dintre Cătălin Botezatu și fiul Zinei Dumitrescu

Săptămâna trecută, Zina Dumitrescu a murit în azilul de bătrâni unde a fost internată în urmă cu aproape 2 ani de fiul său. Adevărul despre relația dintre Cătălin Botezatu și fiul Zinei Dumitrescu.

Vestea că Zina Dumitrescu a murit l-a distrus sufletește pe Cătălin Botezatu. Acesta a intrat în direct la Antena Stars, unde a izbucnit în lacrimi.

“Este o veste tristă, am aflat acum zece minute, mi s-a spus că nu a murit, că încă erau la spital, o resuscitau. Nu cred aşa ceva! A fost unul din oamenii care i-a făcut viaţa mai frumoasă (n.r. Ioan Casian). Poate că noi nu am fost tot timpul acolo, poate că am fost prea puţin, acum e destul de delicat, nu ştiu, iertaţi-mă, nu ştiu ce să vă mai spun”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

De-a lungul timpului, Cătălin Botezatu s-a arătat deranjat de decizia lui Cătălin Negreanu de a o trimite pe mama sa, Zina Dumitrescu, să își petreacă ultimii ani din viață într-un azil.

După moartea “mamei Zina”, gurilele rele s-au grăbit să afirme că designer-ul Cătălin Botezatu este la cuțite cu băiatul Zinei Dumitrescu.

Acum, când lucrurile încep să revină la normal, Cătălin Botezatu spune adevărul despre relația dintre el și Cătălin Negreanu.

Adevărul despre relația dintre Cătălin Botezatu și fiul Zinei Dumitrescu

“Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu! Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!

Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze”, a declarat Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

 

Foto:facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete