Adevărul despre relația Alexandrei Dinu cu Mario, băiatul ei și al lui Adrian Mutu: „Eu n-am cum să-i impun ceva, mai ales că e mare, adică oricum are 20 de ani”

Mario Mutu e rodul iubirii dintre Alexandra Dinu și Mario Mutu. Băiatul are acum 20 de ani și după ce o lungă perioadă de timp a locuit în Italia cu mama lui, acum stă în România, unde vrea să fie pe picioarele lui.

Într-un interviu la Antena Stars, Alexandra Dinu, mama lui, a explicat ce fel de relație acum. „E mai greu de gestionat relația cu un tânăr adolescent, însă încerc să mă gândesc că am trecut și eu pe acolo și încerc să înțeleg chiar și lucrurile care îmi sunt mai greu de înțeles.

N-aș fi o mamă dacă n-aș da sfaturi și cred că e normal să-mi spun părerea cu privire la învățat, la sport, atunci când îmi cere părerea mai ales, că dacă nu e dorită părerea, e mai greu să ți-o exprimi', a declarat Alexandra Dinu la un eveniment monden, conform spynews.ro.

„Eu n-am cum să-i impun ceva, mai ales că e mare, adică oricum are 20 de ani. Știu cât e de simplu să impui, dar părerea o să mi-o spun toată viața. Eu sunt foarte legată de mama mea, vorbesc cu ea, îi cer sfaturi și îmi place să aud părerea ei. Vreau să mă bucur de ea cât de mult pot, căci mamele sunt prețioase', a mai precizat actrița.

alexandra-dinu-si-amrio-mutu-fiul-ei-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Băiatul nu a acceptat să mai meargă la facultate, dar până la urmă a fost convins să se înscrie. A făcut parte o perioadă din gașca lui Alex Velea de la Golden Boy Society, apoi a devenit vedetă în videoclipul iubitei lui, Mara G.

Mario Mutu se iubește acum cu o tânără cântăreață pe care deja le-a prezentat-o părinților. „Este și o poveste anterioară. Noi nu ne cunoșteam. Aveam prieteni comuni. El mi-a dat follow pe Insta, nu i-am dat înapoi. M-a scos. După, i-am dat eu. Nu mi-a dat înapoi. L-am scos. S-a întâmplat asta de nu știu câte ori. La un moment dat ne-am dat amândoi și mi-a răspuns la story. A fost totul, toată relația foarte spontană. Da, la modul că nu te aștepți. De la Dumnezeu. Dacă Universul ne vrea împreună… Avem mai multe opțiuni, dar stăm împreună.

Par lucrurile grăbite în fața altora, dar la noi sunt naturale. Poate din afară spun că suntem de două luni împreună și deja ne-am mutat, dar așa s-au întâmplat lucrurile', a povestit, pentru Fanatik, tânăra despre cum l-a cunoscut și cum a început povestea ei de iubire cu Mario.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete