Adevărul a ieșit la iveală: De ce Kate Middleton nu a fost niciodată apropiată de Meghan Markle?

Kate Middleton și Meghan Markle nu au progresat în relația lor și nici nu s-au cunoscut niciodată foarte bine. Soția prințului William nu a făcut cu adevărat un efort profund pentru a deveni apropiată de Meghan, iar în timpul pregătirilor pentru nunta lui Meghan cu prințul Harry, relația dintre ele a început să se deterioreze și mai tare din cauza unui motiv absolut pueril.

Cele două Ducese au avut atunci o discuție în contradictoriu legată de dresul pe care urma să-l poarte la nuntă fata care ținea florile. La vremea aceea, presa din întreaga lume a scris că Meghan a făcut-o pe Kate să plângă, însă lucrurile au stat invers. Soția prințului Harry a declarat în interviul cu Oprah că, de fapt, Kate a făcut-o să plângă pe ea.

Motivul pentru care cele două nu-și mai vorbesc și despre care presa din întreaga lume a scris numeroase articole ar fi chiar subiectul dresului.

Cu toate acestea, cea care a făcut publică relația dintre Harry și Meghan, Camila Tominey, a afirmat că cele două ducese sunt două firi puternice, cu personalități opuse și crescute și educate în medii diferite. Acesta fiind și motivul pentru care Kate și Meghan nu au devenit apropiate.

De asemenea, modul în care au intrat în Familia Regală este diferit. Înainte de a se căsători cu prințul William, Kate a avut timp să se obișnuiască cu viața regală aproximativ 10 ani, pe când Meghan nu a fost așa norocoasă. Mai mult decât atât, Kate Middleton s-a simțit intimidată de Meghan Markle deoarece și-a impus propriile idei, potrivit news.com.au.

În 2017 când s-a mutat în Palatul Kensington, Meghan Markle avea un portofoliu profesional impresionant. Ea a jucat în serialul „Suits', a lansat o linie de haine pentru un magazin din Canada și scria pe un blog care devenise foarte vizualizat.

La polul opus, Kate nu are un curriculum vitae impresionant. Înainte să devină Ducesa de Cambridge, ea a lucrat part-time la un magazin vestimentar, „Jigsaw'. Acest lucru se întâmpla în 2006, iar un an mai târziu și-a ajutat părinții cu afacerea familiei. Aceasta făcea poze produselor de petrecere pe care le urca pe site-ul firmei.

Din cauza instabilității profesionale, în 2008, Regina Elisabeta a II-a și-a manifestat îngrijorarea privind entuziasmul scăzut pentru muncă a lui Kate. Motiv pentru care a fost implicată în numeroase acte de caritate, pentru a se evidenția.

Cu toate acestea, lipsa de interes pentru aspectul profesional al lui Kate Middleton poate reprezenta o temere de a nu face ceva greșit care să-i pericliteze viitorul în Familia Regală.

În ansamblu, Kate „a făcut puțin pentru a elimina decalajul' dintre prințul William și prințul Harry după ce William i-a spus lui Harry că relația cu Meghan se mișcă prea repede, un moment important care a tensionat într-adevăr relația fraților. Nu era „neapărat responsabilitatea ei' să remedieze lucrurile, dar Kate era „extrem de loială soțului și familiei sale', scrie elle.com.

După ce Meghan și Harry s-au căsătorit și și-au petrecut o parte din primul an la casa lor închiriată din Oxfordshire (între mai 2018 și martie 2019, înainte de a se muta în Frogmore Cottage), ducele și ducesa de Cambridge nu i-au vizitat niciodată. Ei au lansat invitația, însă Kate și William pur și simplu nu au onorat-o.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete