Adevăratul motiv pentru care Lora a plecat de la „Vorbește lumea”. Abia acum s-a aflat

La începutul lunii iunie, Lora a anunțat că pleacă din emisiunea „Vorbește lumea', de la Pro TV. A făcut mai multe dezvăluiri pe marginea acestui subiect, însă abia acum a spus adevăratul motiv, dar și în ce relații a rămas cu foștii ei colegi, cu producătoarea emisiunii, cu Cove. 

lora s a retras de la vorbeste lumea 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

S-a retras pentru că vrea să scoată piese noi, să meargă în cât mai multe concerte,

„Am prezentat «Vorbește Lumea» cum ar veni două anotimpuri: iarnă – primăvară. Pentru vară s-a gândit un alt format de gașcă. Și a coincis la fix pentru că am vorbit din timp că o să înceapă evenimentele, aveam foarte multe lucruri de făcut și aveam foarte mare nevoie de susținerea lor, să înțeleagă că atât voi putea și am primit ok-ul de la toată lumea. S-a potrivit totul, a fost un puzzle perfect', a spus Lora pentru playtech.ro puzzle perfect', a spus Lora pentru playtech.ro. 

„Îmi place să cred despre mine că sunt genul de om care să facă lucruri pe care să le prezinte lumea în loc să prezint eu lucrurile pe care le fac alții. Când s-a putut să nu fie un impediment pentru mine, să îmi și ajut prietenii pentru că până la urmă ei sunt prieteni cu mine, să fie bine și pentru mine, și pentru ei, am fost acolo. Apoi ne-am strâns mâna frumos, cum era de așteptat și iată că se descoperă la emisiunea aceasta fețe noi, oameni talentați, oameni care pot să facă televiziune dacă vor. Așa cred, cred că este o pepinieră frumoasă acolo', a mai spus Lora.

Lora și Marius Moga, prieteni de peste 15 ani

Dincolo de viața profesională, pe Marius Moga și pe Lora îi leagă și o frumoasă prietenie. Cei doi au lansat de curând și o melodie intitulată „Vrei să te mint?'.

„Ideea a venit de la Marius Moga, care a avut inspirația să-mi spună că intră în studio pentru o piesă. M-a întrebat dacă am ceva pentru vara asta. I-am spus că nu, vrei să te mint… La care mi-a închis telefonul. Ăsta e titlul, ăsta o să-i fie numele, mi-a zis el. Piesa a fost gata într-o săptămână.

Cu Moga ne știm de 15 anișori, e omul care m-a lansat, care m-a descoperit. Șapte ani m-a susținut. De câte ori am avut nevoie de un sfat, Marius a fost acolo. După 15 ani, merita să avem o colaborare', a mai declarat artista pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete