Adevăratul motiv pentru care Lara Fabian și-a amânat concertele din România

Așteptată cu nerăbdare de sutele de mii de fani din România, Lara Fabian și-a amânat concertele din România, pe care urma să le susțină la Craiova și București. Vestea i-a luat prin surprindere pe cei care achiziționaseră cu mult timp în urmă bilete la concertul îndrăgitei artiste, anunțul sosind duminică, 17 noiembrie, în chiar ziua primului concert, cel de la Craiova.

Potrivit organizatorilor și confirmat de Lara Fabian pe pagina sa de Facebook, motivul pentru care s-a luat decizia amânării concertelor este starea de sănătate a vedetei. Aceasta ar fi contractat recent o infecție, boala nepermițându-i momentan să cânte sau să facă orice alt tip de efort vocal. Chiar ea a specificat faptul că medicii în îngrijirea cărora se află i-au recomandat câteva zile de repaus, iar ea nu a făcut decât să se supună acestor recomandări. “Dragii mei, cu inima grea trebuie să anulez concertele din această săptămână. În clipa de față sunt absolut incapabilă să urc pe scenă și doctorul mi-a recomandat repaus la pat. Regret foarte mult această situație și îmi dau seama că multora dintre voi vă cauzez neplăceri. Îmi cer mii de scuze pentru disconfortul creat. Promit să mă revanșez”, a transmis Lara Fabian pe Facebook. Organizatorii nu au oferit detalii despre gravitatea bolii cu care se confruntă artista, dar au ținut să precizeze că biletele cumpărate deja rămân valabile pentru date ce vor fi anunțate ulterior.

Ciudat este faptul că vedeta avea programat un concert pe 16 noiembrie la Belgrad, adică înainte cu o zi de cel de la Craiova. Organizatorii din țara vecină i-au anunțat pe cei care achiziționaseră deja bilete că data concertului se modifică pentru că artista trebuie să participe la înregistrarea unei emisiuni TV in Franța, iar filmările coincid cu datele concertelor sale din cadrul turneului „50 World Tour'. În cazul vecinilor sârbi, respectivul concert a fost reprogramat pentru data de 10 mai 2020, iar cumpărătorii biletelor sunt sfătuiți să le păstreze, fiindu-le promisă și o surpriză anul viitor.

Noi nu ne putem însă abține să nu ne întrebăm care este de fapt adevăratul motiv al amânării concertelor din România, de la Craiova și București. Suntem convinși că admiratorii Larei Fabian ar prefera să știe că artista este sănătoasă și că motivul real îl reprezintă filmarile din Franța. Sau, mai exact, ar fi bucuroși să li se spună adevăratul motiv al amânării. Nu de alta, dar între noi, vecinii, iată ca informațiile circulă destul de rapid…

Foto: Hepta

Citește și:

Ce spune Mirela Vaida despre locuitul cu soacra?

Drama care i-a marcat copilăria marelui actor Sebastian Papaiani

Adela Popescu și Radu Vâlcan au o nouă locuință de la începutul anului acesta, dar nu au reușit să se mute încă în ea! Care este motivul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete