Adevăratul motiv pentru care Andreea Marin l-a părăsit pe Ion Țiriac. „Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă”

În urmă cu ani de zile, Andreea Marin și Ion Țiriac au fost foarte apropiați. Vedeta de televiziune urma chiar să primească și inelul de logodnă de la celebrul afacerist. Iată ce s-a întâmplat între cei doi. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', Andreea Marin a ţinut să clarifice situaţia de atunci şi a explicat de ce a ales să nu mai fie alături de Ion Ţiriac (82 de ani).

„(Ați fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac?) Este extrem de stupidă această poveste. Nu aş fi negat un astfel de adevăr. Pentru mine era o onoare o relaţie cu astfel de om. Lucrurile erau duse într-o extremă enervantă. A fost o prietenie foarte frumoasă, mi-e foarte drag de acest om. La un moment dat, eu am decis să mă îndepărtez pentru că simţeam că îi fac rău acestui om', a declarat Andreea Marin la Kanal D.

Fosta iubită a lui Ion Ţiriac, Adriana Ikim, a surprins în momentul în care a anunţat că s-au făcut pregătiri de nuntă. „Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat. I-am spus chiar că vreau să fiu invitată la nuntă. Atunci replica lui a fost destul de ciudată pentru mine: `Bine, Ikim, îţi trimit ţie inelul dacă tot zici de nuntă`', a spus Adriana Ikim, citată de national.ro.

Andreea Marin se iubește acum cu Adrian Brâncoveanu

De mai mulți ani de zile, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Cei doi nu sunt căsătoriți încă. La momentul când l-a cunoscut pe iubitul ei, vedeta trecea printr-o perioadă dificilă a vieții ei: tocmai își pierduse tatăl. Dan Marin, tatăl Andreei Marin, s-a stins din viața în martie 2016, la vârsta de 70 de ani. „Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos', a dezvăluit vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete