Adevăratul motiv pentru care Andra și Cătălin Măruță nu au fost la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Prezentatorul a zis totul la Pro TV

Printre marii absenți de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol, eveniment care a avut loc sâmbătă, 27 mai, sunt Andra și Cătălin Măruță. În direct la Pro TV, prezentatorul i-a spus cântărețului de ce a lipsit de la nuntă și i-a și promis să se va revanșa.

Sorin Bontea, Irina Fodor și Andra și Cătălin Măruță sunt vedetele care au lipsit de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Celebrul bucătar a absentat pentru că a avut o problemă personală, însă Andra și Măruță au avut o altă situație.

În transmisiune video în emisiunea lui Măruță de la Pro TV, Smiley i-a spus prezentatorului că așteaptă ca acesta să se revanșeze pentru că a lipsit de la eveniment. Totodată, el s-a arătat mulțumit că în ziua nunții Andra i-a transmis un mesaj special.

„Chiar dacă tu și Andra nu ați ajuns, am văzut filmulețul Andrei de la concert, am primit urările, dar vezi că aștept grătarul ăla, că ai zis că dacă nu vii la nuntă… măcar asta', a spus Smiley, încântat că Andra, la evenimentul la care a participat, l-a felicitat public pe artist pentru nuntă.

Apoi, Cătălin Măruță a spus că el și Andra au avut un contract semnat acum mai bine de un an, el a prezentat un eveniment, iar ea a cântat. „Abia aștept! Uite, când vă întoarceți din luna de miere, abia aștept să facem treaba asta. Noi aveam, exact cum îți spusesem și mai demult, contractul ăsta care era de un an și ceva, și Andra, pe scenă, a zis că trebuia să fie alături de Smiley, a cântat piesa voastră', a reacționat Cătălin Măruță.

de-ce-catalin-maruta-nu-a-fost-la-nunta-lui-smiley-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Smiley, foarte mulțumit de nunta cu Gina Pistol

Într-un interviu pentru Știrile Pro TV, Smiley a făcut rezumatul nunții sale cu Gina Pistol și a și explicat de ce nu au fost fotografiați la biserică. Gina Pistol a recunoscut că slujba a fost cel mai emoționant eveniment, atunci a și plâns. „Pentru noi a fost un eveniment special, evident, cu însemnătate nu numai așa a fost cu o însemnătate spirituală, că de aia am făcut nunta, am vrut să ne căsătorim în biserică’.

„A fost un eveniment senzațional din punctul nostru de vedere. Ne-am simțit extraordinar de bine. Toți oamenii care au lucrat ca acest eveniment să fie de vis, așa cum credem și noi că a fost, și-au făcut treaba excepțional, începând de la oamenii care au organizat nunta, până la oamenii care au făcut toată treaba asta bună la locație, la oranjerie. A fost fantastic tot.

Oamenii și chelnerii, absolut toată lumea care a participat activ la nunta asta să organizeze, și-au făcut treaba fantastic de bine. Toți care au cântat, invitații, și au făcut treaba senzațional, adică treaba lor era să distreze invitații. S-au simțit foarte bine, s-au distrat. Acum primim și noi feedback de la toată lumea și, până acum, am primit doar feedback foarte bun’, a spus artistul.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete