Adelina Pestrițu și soțul ei, aniversarea celor doi ani de la căsătorie, departe unul de celălalt: „Ne certăm, avem…”

Una dintre cele mai apreciate și cunoscute vedete de la noi este Adelina Pestrițu. Mai mult decât atât, datorită activității sale desfășurate în mediul online, în anul 2019, a câștigat titlul de „Cel mai bun influencer din România'.

Dincolo de succesul profesional, frumoasa influenceriță se poate declara și o femeie împlinită din punct de vedere personal. Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de patru ani, iar recent au aniversat doi ani de căsnicie. Rodul iubirii lor este micuța Zeny.

Invitată la „Vorbește lumea', Adelina Pestrițu a povestit cum au sărbătorit cei doi ani de mariaj și cum este, de fapt, relația ei cu partenerul de viață.

„Am sărbătorit, dar separat. Poți să crezi? Soțul a fost plecat din țară, eu am fost cu fetița și cu bunicii la mare, și am sărbătorit așa online, cu șampanie. Astăzi s-a întors, nici nu am apucat să ne întâlnim. Sperăm să avem o viață cât mai lungă și fericită împreună… și cât mai mulți copii. Noi avem în plan să facem și al doilea copil, dar nu depinde de noi. Pe 3 august, Zeny împlinește 3 ani, o să sărbătorim în familie. Nu facem o petrecere mare ca anul trecut, apoi plecăm în Disneyland.

Am impresia că sunt cu soțul meu de o viață, s-au întâmplat foarte multe. Ne bucurăm de fiecare clipă împreună. Să știi că relația noastră nu e perfectă, nu există așa ceva. Ne certăm, avem subiecte pe care ne contrazicem. Avem tot felul de contradicții. Ar fi plictisitor să fie totul perfect', a mărturisit Adelina Pestrițu, la PRO TV.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete