Adelina Pestrițu se mută într-o casă inteligentă! Ce înseamnă asta?

De curând, Adelina Pestrițu (33 de ani) și soțul ei, Virgil Șteblea, au achiziționat o nouă locuință. „Am decis ca, de această dată, să luăm un designer de interior.

Ce face el? Îți face proiectul, vine pe șantier, vine cu tine la cumpărături. Îți dă liste de produse, te sfătuiește cum să le combini, cum să le alegi, de unde.

El îți pune la dispoziție o listă lungă de furnizori. Ne descurcam și noi să facem casa cap-coadă, dar rezultatul nu era același”, a explicat ea.

Lucrările sunt aproape finalizate. „Gata! Am intrat pe ultima sută de metri. Începem să montăm mobila”, a mărturisit Adelina, în mediul online.

Adelina Pestrițu se mută într-o casă inteligentă! Ce înseamnă asta?

Perechea și fiica lor, Zenaida Maria (2 ani), nu se vor muta într-o casă oarecare, ci într-o locuință inteligentă.

Potrivit Adelinei, aparatul de cafea și toate celelalte sisteme din locuință vor putea fi controlate prin intermediul telefonului mobil.

„Avem un sistem. Ne mutăm într-o casă inteligentă. De acum o să vorbesc mai mult cu Alexa decât cu soțul”, a mai dezvăluit fosta prezentatoare de televiziune.

A recunoscut că viața de mămică nu este ușoară

„Nu aș putea spune că este ușor să crești un copil. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am în viața mea și pentru toate etapele prin care am trecut până în prezent.

De când Zenaida-Maria și-a făcut apariția, nu trece zi fără să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru darul divin pe care l-am primit atunci când El ne-a considerat pregătiți. Copiii sunt bogăția noastră, binele și binecuvântarea sufletului nostru.

Zeny este dovada clară că toate rugăciunile mele au fost ascultate. Primul an de dragoste infinită!”, a dezvăluit vedeta.

Adelina formează un cuplu cu omul de afaceri Virgil Șteblea. Perechea și-a oficializat relația anul trecut.

Foto: Instagram

Citește și: 

Geanina din Las Fierbinți nu ar face niciodată un lucru pe care mulți ni-l dorim …

Iubește aceeași femeie de 25 de ani! Care este secretul căsniciei lui Hugh Jackman?

Avea doar 26 de ani și era însărcinată în aproape 9 luni când a fost ucisă! Crima care a zguduit o lume întreagă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete