Adela, sezonul trei, vine cu surprize inedite pentru fani. Iată când va fi primul episod

Unul dintre cele mai iubite seriale românești, „Adela' va reveni pe micile ecrane cu sezonul trei. Premiera va avea loc pe 27 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimul episod al sezonului doi i-a lăsat pe telespectatori în suspans deoarece Adela și Andreea au căzut în piscină, însă nu se știe care dintre ele a fost răpusă de glonțul tras de senatorul Iftimie. Fanii serialului vor afla ce se va întâmpla mai departe în noul sezon.

„Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații-limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!', a declarat Mara Oprea, scrie Libertatea.

Mai mult decât atât, toate personajele din serial vor avea parte de numeroase schimbări. Fericirea și liniștea lor va fi din nou tulburată de piedici și secrete din trecut nedescoperite. Povestea rămâne în continuare incitantă, astfel că telespectatorii vor urmări un spectacol și o reprezentație inedită a protagoniștilor.

„Sezonul 2 a fost despre adevăr și despre eliberare. Dar oare adevărul chiar te eliberează? Nu cumva adevărul te încarcă de o responsabilitate și mai mare? Nu cumva adevărul e cel care te pune în pericol? Cine profită cu adevărat de adevăr? Cine oare se simte cu adevărat eliberat? Mihai e pus din nou în fața unui mister, din nou are un caz de rezolvat. Ce situații noi apar, ce piedici îi ies în cale? Aflați toate răspunsurile începând cu 27 ianuarie, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1!', a mărturisit și Alecsandru Dunaev.

Primul sezon s-a numit „Ce-i al tău e și al meu' arătând povestea Adelei și minciunile personajelor. Al doilea a fost „Adevăr și eliberare', astfel încât telespectatorii au putut afla mai multe secrete ascunse, iar cel de-al treilea redevine „Ce-i al tău e și al meu'. Filmările au loc în Capitală, dar și în alte locuri din jur, iar pe conturile de socializare al serialului, fanii pot urmări imagini din spatele camerelor de filmat.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete