Adela Popescu spune cum se înțelege cu soacra: „Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă”

Adela Popescu a vorbit despre relația pe care o are cu soacra ei. Radu Vâlcan a făcut astfel încât soția lui să se înțeleagă de minune cu mama lui.

Prezentatoarea de la PRO TV a mărturisit că se înțelege foarte bine cu mama lui Radu Vâlcan. „Relația cu soacra este excelentă, am o soacră foarte relaxată, care nu se bagă deloc în discuții', a mărturisit vedeta pentru unica.ro. Adela Popescu este mulțumită de faptul că soacra sa nu se amestecă în discuțiile familiei sale.

Mama lui Radu Vâlcan a venit să o ajute pe Adela atunci când Radu a fost plecat la filmările pentru „Insula iubirii', în sezonul trecut. „Chiar am avut, de exemplu, perioada în care Radu a fost plecat în Thailanda (n.r. – sezonul trecut al emisiunii), două săptămâni a stat cu noi mama mea, două săptămâni a stat soacra și ai spune că cele două săptămâni cu soacra sunt complicate, nu sunt deloc. Ne-am împărțit programul, ba chiar e super cool', a declarat Adela Popescu.

iata-cum-arata-mama-lui-radu-valcan-adela-popescu-are-o-soacra-cocheta-2.jpegSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Radu Vâlcan este foarte atent la relația pe care partenera lui o are cu mama sa. Adela Popescu nu-i spune niciodată ce o nemulțumește soacrei sale.

„Îi spunea Radu, Radu este mult mai pretențios decât mine, mai ales când vine vorba de mama lui și nici nu apucam să deschid gura că el deja îi spusese', a declarat Adela.

Prezentatoarea de la PRO TV consideră că neînțelegerile între noră și soacră apar atunci când partenerei i se pare că este mai puțin prețuită de soț.

„Și a mai fost ceva important în relația pe care eu o am cu ea și anume faptul că Radu tot timpul mi-a transmis faptul că eu sunt cea mai importantă. Și atunci, din poziția asta, tu nu ai ce să ai cu soacra, de obicei apar conflicte când ți se pare că soțul tău o prețuiește mai mult pe mamă decât pe tine și atunci tu, ca soție, începi să evidențiezi defectele, dar nu e cazul la noi, asta zic', a mărturisit Adela Popescu pentru Unica.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete