Adela Popescu șocată după o ieșire la cumpărături: „Erau distruși”

Adela Popescu este una dintre cele mai simpatice prezentatoare TV. Aceasta a avut de-a lungul timpului contracte în diverse proiecte, dar de ceva vreme le face diminețile mai frumoase telespectatorilor.

Adela Popescu are o carieră frumoasă în televiziune, dar și mai frumoasă este familia ei. Ea și Radu Vâlcan au trei băieți, iar aceștia le ocupă majoritatea timpului. În ultima perioadă, și Adela și soțul ei au stat mai mult pe acasă, însă recent, vedeta de la „Vorbește lumea' a plecat pentru câteva clipe la cumpărături, iar când s-a întors acasă a fost asaltată, ba chiar „certată' de cei doi băieți.

Andrei și Alexandru au întâmpinat-o la ușă plângând de mama focului și rugând-o să nu mai plece niciodată la magazin.

„Am plecat de acasă o oră, după mult timp, că noi nu prea plecăm de acasă, dar am dispărut la ora la care în mod normal eram acolo. Și când m-am întors, vai, copiii au sărit pe mine și au zis: ‘Mama mea, să nu mai pleci niciodată la magazin și să ne lași’. Erau distruși, cu m#@i, cu tot ce trebuie', a spus Adela Popescu.

În speranța de a „îndrepta' lucrurile, frumoasa mămică a anunțat că va pleca la munte curând, dar nu cu soțul ei, ci cu toată familia.

„Pe la 13:30 plec la munte', a mai spus prezentatoarea.

Recent, Adela Popescu și Radu Vâlcan au vrut să aibă parte de câteva momente de liniște și relaxare. Ei și-au cumpărat bilete de avion pentru a merge în Italia, însă în avion a avut loc un incident care i-a creat un atac de panică Adelei, fiind nevoiți să coboare și să renunțe la călătorie.

„Nu am mai ajuns la Roma. La o oră după decolare, din cauza unei urgențe medicale, a trebuit să ne întoarcem pe aeroport. Voi știți că mie îmi e frică să zbor, iar starea de panică provocată de ceea ce s-a întâmplat m-a făcut să îmi doresc să cobor din avion. Sigur că Radu a încercat să îmi explice că persoana cu probleme e pe mâini bune acum, că nu e vorba de nicio defecțiune a aparatului de zbor, dar nu a fost chip să mă convingă', a povestit vedeta fanilor săi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete