Adela Popescu, schimb de replici cu Radu Vâlcan. Din ce cauză au apărut neînțelegerile: „Eu înnebunesc, efectiv”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o neînțelegere, iar prezentatoarea TV a povestit totul fanilor. Vedeta de la PRO TV a rămas uimită când a auzit propunerea făcută de soțul ei.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut un shimb de replici, după ce prezentatorul de la Antena 1 i-a propus soției sale să schimbe mașina familiei. Prezentatoarea de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' a fost uimită când a aflat ce planuri are tatăl copiilor ei.

„Nu vreți să știți despre ce discutăm acum. Te rog să le spui ce mașină vrei să ne luăm, nu cu marcă, așa ca gen', a spus Adela într-un live, relatează unica.ro. Prezentatorul de la „Insula iubirii' a mărturisit că își dorește o mașină cu remorcă, pe care să o folosească pentru a transporta bicicletele celor trei copii.

„Eu înnebunesc, efectiv. Tu mă vezi? Uită-te puțin la mine, sunt și eu… tu mă vezi conducând o mașină cu remorcă?', a spus Adela Popescu. „Vă zic, eu sunt absolut șocată. Îmi doresc… nu mai zic nimic', a mai zis prezentatoarea în InstaStory.

Adela Popescu a glumit și a spus că toată vina îi aparține lui Cabral, pentru că la el a văzut Radu Vâlcan o astfel de mașină.

„Doamne, vrea să luăm mașină cu remorcă. Cabral, numai tu ești de vină, că ai zis că ai una cu remorcă și că e super', a completat ea.

adela-popescu-si-radu-valcan-8SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Adela Popescu dezvăluie punctele slabe din căsnicia cu Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din România. Au împreună trei băieți și se completează de minune. Sau cel puțin așa pare din exterior, însă prezentatoarea noului sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici' a dezvăluit care sunt punctele slabe în căsnicia lor.

De-a lungul timpului, vedeta de la Pro TV le-a dezvăluit fanilor că nu este o împătimită a sportului. Având sarcini apropiate, Adela nu a avut timpul necesar pentru a merge la sală sau la alergat așa cum face soțul ei zilnic. Ei bine, în Republica Dominicană, Radu Vâlcan și-a menținut rutina, astfel că iese în fiecare dimineață la alergat. De data asta, a convins-o și pe partenera sa de viață, astfel că au ieșit împreună să alerge pe aleile din zona în care locuiesc. Dacă plecarea a fost în același timp, „S-a vrut un tandem', pe parcurs, Adela Popescu a rămas în urmă: „Ăsta e momentul în care și-a văzut de drum!’. Cu cât se îndepărta mai mult, cu atât realiza că experiența soțului ei este incomparabilă cu a ei: „Și și-a văzut până nu l-am mai văzut’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro