Adela Popescu, poză de familie alături de părinți și cei doi frați

Adela Popescu este cunoscută pentru familia frumoasă pe care o are alături de Radu Vâlcan. Însă la fel de frumoasă este și prima ei familie, formată din părinți și cei doi frați mai mari decât ea.

Adela Popescu a devenit, de curând, mamă pentru a treia oară. Și, la cum au declarat în cele mai recente interviuri, mai în glumă, mai în serios, ea și Radu Vâlcan nu se vor opri până nu vor avea și o fetiță. Faptul că are o familie cu trei copii nu este ceva ieșit din comun pentru Adela. Ea însăși provine dintr-o familie în care au fost trei copii. Mai exact, Adela a fost sora cea mică pentru Călin (43 de ani) și Bogdan (45 de ani).

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Dacă despre „doamna Doina', mama acestora, Adela a povestit de nenumărate ori, pentru că aceasta a ajutat-o în mod constant la creșterea băieților, despre ceilalți membri se știu mai puține lucruri. De curând însă, Adela a postat o imagine înduioșătoare cu toți membrii familiei, cu ocazia zilei de naștere a tatălui. „La multi ani, tati! #lafamiglia #impreunamereu'  a fost mesajul pe care vedeta TV l-a postat, spre bucuria fanilor. Aceștia au putut constata ce familie frumoasă are Adela Popescu și de ce povestește atât de des despre copilăria de la Șușani.

Eram introduși firesc în activitățile lor

În podcastul realizat de Mihai Morar, „Fain și simplu', Adela Popescu a povestit mai multe despre copilăria ei alături de cei dragi cei, care apar și acum în poză: „Raportul era unul diferit. Eu nu-mi amintesc să fi zis, ar trebui să petrecem timp de calitate cu copiii noștri, hai să ne punem în genunchi să facem un puzzle. Noi eram introduși firesc în activitățile lor zilnice. Eu petreceam timp cu mama, dar zicea, mai, mama, adună și tu frunzele alea. Ia găletuța asta și adună prunele'.

Actrița a continuat spunând că „respectul pe care-l am acum a venit dintr-o autoritate. Eu cred că autoritatea ar trebui să existe. Dar nu autoritate cu violență, asta este evident'.

Citește și: Trauma trăită de Ilinca Vandici

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete