Adela Popescu, motivul pentru care l-a botezat pe mezinul familiei la 10 luni: „La noi ca la nimeni”

Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au botezat mezinul în weekend-ul care a trecut. Tema petrecerii a fost „Cei trei purceluși' după celebra poveste pentru copii.

Adela Popescu a organizat întregul eveniment până în cele mai mici detalii, iar petrecerea lui Adrian a fost una spectaculoasă, invitații fiind plini de voie bună și veselie. Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea' a dezvăluit recent într-un interviu motivul pentru care micuțul a fost botezat la aproape un an.

„La noi ca la nimeni. Am și vorbit cu Radu și i-am zis că nu se poate, suntem ceva ce nu mai există. Copilul trebuia botezat ca la carte, la trei luni. Ne-am organizat frumos, petrecere, tot ce trebuie, am antamat la restaurant, am făcut aranjamente florare, foto corner, nu știu ce invitații, tot.

Cu trei zile înainte am făcut covid și am anulat tot. După care a fost etapa aia de pandemie și s-a întrerupt pentru o scurtă perioadă, apoi a început turul doi de pandemie, iar am încercat să ne protejăm rudele și așa mai departe.

Și acum când ne-am întors de la Paște am stat și ne-am gândit că nu se poate, trebuie să ne apucă de treabă, să stabilim o dată și să facem botezul copilului. Are 10 luni, nu puteam să-i tăiem moțul și să-l și botezăm în același timp', a povestit Adela Popescu pentru EGO.ro.

Vedeta Pro TV a mai mărturisit că a fost un eveniment fulger deoarece nașa băiatului doar în ziua de 7 mai era liberă. Atunci s-a adunat, a sunat invitații, a căutat un local și cu ajutorul specialiștilor a amenajat locul astfel încât toată lumea să se simtă magnific. Cât despre soțul ei, aceasta a declarat că Radu s-a ocupat de mâncare și băutură.

„Radu a fost atent un pic cu mâncarea, la felurile de mâncare. Cu băutura dacă este suficientă. Pe acolo s-a preocupat, în rest nu prea', a mai spus prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea' pentru sursa mai sus menționată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete