Adela Popescu: „Voiam să te avertizez, viitoare noră…”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei băieți și o mulțime de motive de a se amuza, în stilul caracteristic al celor doi, atunci când situația devine mai încordată.

Adela Popescu este una dintre cele mai urmărite persoane publice din mediul online. Iar asta și datorită modului în care vorbește despre viața alături de trei copii și despre alegerile pe care le face. Umorul este una dintre calitățile care o îi aduc farmec personalității ei joviale și o face să fie atât de urmărită în mediul online.

O poți vedea în fiecare zi, de la 10.30, la Vorbește lumea, pe Pro Tv, și online, pe paginile ei de socializare, unde este o prezență constantă.

De curând, Adela a scris un mesaj amuzant, adresat uneia dintre viitoarele sale nurori, alături de o poză extrem de sugestivă a cuplului Adela – Radu Vâlcan.

Adela Popescu: „Dacă te îmbufnezi de două ori pe an…'

„Vezi că în seara asta a fost necăjit și a dormit pe pieptul meu. Și s-a trezit de trei ori. O dată la pipi, apoi că a visat urât și încă o data să verifice că sunt lângă el. Și dimineața i-am pregătit o omletă. De fapt, ouă amestecate cu avocado și niște brânză, așa cum îi place lui.

Am pus muzică și am dansat. Apoi am stat îmbrățișați un minut înainte să intre în grădiniță. I-am promis ca la 16:00 mergem cu bicicletele în parc. Și am mers, deși eram fffoarte obosită. În fine, dar de ce îți spun ție toate astea?
A, știu! Voiam să te avertizez, viitoare noră, că dacă te îmbufnezi de două ori pe an, atunci când am fi cu toții foarte fericiți să petrecem măcar Paștele și Crăciunul împreună, ai încurcat-o cu mine! Ps: Tatăl a zis să îți mai transmit ceva, dar mă abțin.'

Reacțiile au apărut imediat. Cineva i-a comentat vedetei: „Ești fantastică!!! Te urmăresc cu plăcere de fiecare dată, și știi de ce? Pentru că ești adevărată! Nu te prefaci, nu încerci să pari altcineva decât ești, nu încerci să mulțumești pe nimeni. Ești așa cum ești, adică minunată! În fiecare zi parcă scrii într-un jurnal, doar că și noi avem acces la el. Tot ce este mai bun pe lume îți doresc, tie și familiei tale minunate!'

Adela PopescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Scandal la Bravo, ai stil! Celebrities

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete