Adela Popescu: „În ultimul timp mi s-a spus mai mult ca niciodată că sunt frumoasă”

Adela Popescu

Prezentatoarea de televiziune, cântăreața și actrița Adela Popescu (33 de ani) este o femeie împlinită! Și nu spunem doar noi asta, căci și ea vede că este adevărat.

Adela trăiește de câțiva ani buni o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul și omul de televiziune Radu Vâlcan (42 de ani).

În anul 2015, Adela și Radu și-au oficializat relația. Primul fiu al cuplului, Alexandru, s-a născut în iunie 2016, iar cel de-al doilea, Andrei, în decembrie 2018.

Adela Popescu: „În ultimul timp mi s-a spus mai mult ca niciodată că sunt frumoasă”

Co-prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea, difuzată de postul de televiziune Pro TV, a fost dintotdeauna pozitivă, plină de energie și frumoasă. În ultima vreme însă, Adela mărturisește că i s-a spus mai mult decât niciodată că este frumoasă.

„În ultimul timp mi s-a spus mai mult ca niciodată că sunt frumoasă. Mă și blochez la astfel de complimente căci nu am fost învățată cu ele.

De regulă „ce draguță ești”, „ce energie bună ai”, „ce om bun și echilibrat”, îmi sunau extrem de familiar, însă „ce frumoasă ești” auzeam maxim cu referire la calitatea mea umană.

Acum, nici nu știu ce să zic. Să fie vorba de tunsoare, de culoarea părului, de machiajul bun? Sau de toate câte puțin plus un strop de … împlinire”, a scris Adela, pe contul personal de Instagram.

Adela și familia ei vor petrece sărbătorile în Sri Lanka

La mijlocul lunii decembrie, Adela Popescu a dezvăluit că sărbătorile și le va petrece alături de soțul ei, Radu, și de fiii lor în Sri Lanka.

Familia prezentatoarei TV nu va fi singură, însă, ci alături de familia colegului său de platou, Cove (45 de ani). „Dincolo de faptul că suntem colegi, noi suntem și prieteni.

Într-o seară, am ieșit la cină cu familiile, și ne-au spus că și-au luat vacanță în Sri Lanka.

Evident că am fost influențat de Adela, are un mod de a povesti încât te imaginezi fix acolo, așa că ne-a surâs ideea și am acceptat fără să stăm pe gânduri”, a spus Cove, pentru Libertatea.

Foto: Instagram

Citește și:

Care au fost primele cuvinte ale fiului cel mic al ducilor de Cambridge? Prințul Louis nu a spus nici mama, nici tata!

Fostul soț al Cristinei Spătar, tată pentru a treia oară! Ce nume au ales omul de afaceri și soția lui pentru micuț?

Cum își vor petrece Andreea Marin și partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, sărbătorile de anul acesta? Vedeta împlinește 45 de ani pe 22 decembrie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete