Adela Popescu, emoționată de vorbele tatălui său: „Nu vor rămâne asa. Se schimbă”

Adela Popescu se bucură de o familie reușită. Nu vorbim despre cea pe care și-a întemeiat-o alături de Radu Vâlcan, ci despre cea din care provine. De nenumărate ori, vedeta de la Pro TV și-a manifestat dragostea pentru părinții ei și este recunoscătoare pentru tot ceea ce le-au oferit ei și fraților lor.

Adela Popescu a crescut într-o familie extrem de frumoasă, de oameni simpli și modești. Copilăria ei a fost presărată de momente excepționale, de sfaturi de mare impact asupra ei ca adult, lucru care nu s-a terminat atunci când și-a întemeiat propria familie alături de Radu Vâlcan. Vedeta de la PRO TV îi are foarte aproape pe părinții ei și ori de câte ori are nevoie de ei, aceștia sar să o ajute. Sărbătorile importante le petrec negreșit împreună și mereu împărtășește cu fanii săi de pe rețelele de socializare imagini cu aceștia.

Mai mult decât atât, atunci când poartă discuții cu impact emoțional profund, Adela Popescu postează o frântură în spațiul online, reușind astfel să-și impresioneze fanii. La fel s-a întâmplat recent, când tatăl vedetei a petrecut câteva ore alături de ea și de copii, Adela mărturisindu-i părintelui său că deși depune eforturi considerabile ca cei mici să fie liniștiți și cuminți, nu reușește să-și atingă scopul. Iată întreaga mărturisire și ce sfat importanta i-a dat tatăl său.

„După o jumatate de zi petrecută cu mine si copiii, în mașina, în drum spre fratele meu, mă trezesc cu tati spunând:
-Tată, ai foarte multă răbdare cu copiii, bravo! Îmi place de tine.
-Păi și o fi bine, că ai vazut că deși eu sunt așa, ei tot țipă, plâng, se ceartă, etc.
Poate ar trebui să schimb tactica, să fiu mai dură.
-Cresc, tată. Cresc și se liniștesc natural. Nu vor rămâne așa. Se schimbă. Dar amintirile cu mama lor, nu… Tadaaam! 🥺'
, a postat Adela Popescu o parte din discuția pe care a avut-o cu tatăl său, pe contul său de Instagram.

Vedeta de la Pro Tv a rămas singură cu cei trei băieți, deoarece Radu Vâlcan a plecat în Thailanda pentru a filma un nou sezon al emisiunii „Insula Iubirii'. Dacă până acum reușeau să plece împreună, de data aceasta Adela Popescu a rămas acasă pentru că unul dintre băieți merge la școală, iar ea are o mulțime de proiecte în derulare. Mama sa este cea care o ajută cu multe dintre treburile administrative casnice.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete