Adela Popescu, dispută cu Radu Vâlcan. Ce l-a rugat vedeta să facă, iar soțul ei a refuzat: „E de datoria lui de tată să…”

Adela Popescu a devenit mamă pentru a treia oară pe 11 iulie. Soția lui Radu Vâlcan a optat și de data aceasta tot pentru naștere naturală. Deși are experiență, fiecare început este diferit, astfel că primele zile cu noul membru al familie au fost pline de provocări.

Adela Popescu a reușit să găsească un echilibru perfect între a fi mămică de toddleri și mămică de nou-născut. Alături de Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din România. Nu de puține ori, ei au împărtășit pe rețelele de socializare numeroase situații pe care le întâlnim în fiecare familie. Ba schimbări de planuri, ba opinii diferite sau chiar mod de abordare în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor.

Ei, bine, un astfel de episod a fost povestit de proaspăta mămică pe contul său de Instagram. Trebuie să menționăm că Alexandru și Andrei și-au petrecut o bună parte din vacanță alături de părinții Adelei, la Șușani. Cei doi sunt fascinați de locul în care a crescut mama lor, motiv pentru care stau fără probleme.

Adela Popescu primește zilnic mesaje, fotografii și videoclipuri de la mama sa în care îi arată ce fac micuții. Recent, aceasta a rămăs uimită de progresele pe care unul dintre băieți le-a făcut cu bicicleta. Deși aceasta și-a rugat soțul să dea jos roțile ajutătoare pentru a-l învăța pe micuț să meargă, Radu a refuzat spunând că mai este timp. Iată că puștiul nu a mai așteptat ajutor și a învățat singur. Adela este mândră până la Dumnezeu de reușita lui și a ținut să împărtășească acest lucru cu fanii săi.

De-a lungul timpului, fosta colegă a lui Cove a împărtășit cu fanii săi cele mai frumoase momente din viața ei. Internauții au observat că relația dintre ea și Radu este extrem de frumoasă, bazată pe iubire și foarte multă comunicare. Uneori postările sunt atât de delicioase încât parcă asiști la întreaga întâmplare.

Iată ce povestește vedeta despre reușita băiețelului și cum nu a vrut Radu Vâlcan să se grăbească în a-l învăța să meargă pe două roți.

„Uitați-vă cu atenție la filmarea asta. Ce vedeți? Un băiețel cu bicicleta, un cățel, o verișoară și o uliță de sat. Asta vedeți voi.
Ei, bine, eu îl văd pe Moș Crăciun pe sanie, aurora boreală, zidul chinezesc, Venus din Milo, etc.
Mă uit ca la o minune la băiețelul meu, care a învățat singur, singurel să meargă pe bicicletă.
Nu e devreme, adică nu vreau să spun că e precoce copilul. Nu aș avea cum 🙂
Insă, izbânda asta vine după nenumărate discuții cu Radu, în care eu îl rugam să facă cumva să îi scoată roțile ajutătoare și să îl învețe să meargă pe bicicletă. Că e de datoria lui de tată să îl învețe asta. Iar el, de fiecare dată, îmi spunea: “toate la timpul lor, o să învețe când o să fie pregătit”.
Și eu plecăm bolborosind. Desigur, nefiind de acord cu el.
“N-ai tu chef, așa că ai inventat o teorie”
Astăzi ne-a trimis mama filmulețul ăsta. 
“Vezi, a venit momentul. Acum, baiatul a fost pregatit” :)', a fost mesajul postat de Adela Popescu din dreptul filmulețului.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete